Το χρειάζονταν το σημερινό τρίποντο η Αναγέννηση. Όπως το χρειάζονταν φυσικά και ο Όμηρος. Και οι δυο ήθελαν την νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Η Αναγέννηση όμως έδειξε να το θέλει περισσότερο, έδειξε να έχει προετοιμαστεί καλύτερα για να πάρει την νίκη. Το τελικό 1-0 στέλνει την ομάδα του Θέρμου στους 31 βαθμούς και τους κάνει να βλέπουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πετύχουν γρήγορο γκολ. Και τα κατάφεραν.

Ο Παπαεθυμίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα . Ήταν το γκολ της νίκης , το γκολ που έδωσε το τρίποντο στην ομάδα της Αναγέννησης

Στο υπόλοιπο διάστημα είδαμε ένα δυνατό παιχνίδι και από της δυο ομάδες. Αρκετές κίτρινες απο τον ρέφερι, και δυο κόκκινες στους ποδοσφαιριστές του Όμηρου..

 

Οι κυριότερες φάσεις

5΄ Εκτέλεση κόρνερ από τον Παπαευθυμίου, σουτ στην κίνηση από τον Γιαννοκώστα η μπάλα άουτ

20΄ΓΚΟΛ 1-0  Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Παπαευθυμίου η μπάλα στα δίχτυα του Ζέρβα

30΄Δυνατό σουτ από τον Μούτσα η μπάλα αουτ

43΄Σουτ από τον Παπαευθυμίου ο Ζέρβας με θαυμάσια απόκρουση διώχνει σε κόρνερ

82΄Δεύτερη κίτρινη(κόκκινη)στον Βαλτογιάννη Κ., και ο Όμηρος συνεχίζει με 10 παίχτες

90΄Με 9 παίχτες τελείωσε το παιχνίδι ο Όμηρος , μετα την αποβολή με απευθείας κόκκινη του Κατσάμπα Π.

αναγενηση

Διαιτητής  της αναμέτρησης ήταν ο Κέκελος με βοηθούς τους Χουλιάρα και Μπακάκη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Θέρμου ( Τσιάκαλος- Αγγελόπουλος- Κοντός)

Μπαλάφας Κ, Καλλιακμάνης(58΄Κούκος, 65΄λτρ. Μπαλάφας Φ., 90΄Μαραγιάννης Β.), Μπίστας, Γιαννοκώστας, Κουρσάρης, Ξανθόπουλος, Παπαευθυμίου, Τσοπανάς, Καλαντζής, Μούτσα, Μαραγιάννης Γ.

Όμηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Ζαπάντης)

Ζέρβας, Βαλτογιάννης Κ. Τσιφοπανόπουλος, Αλεξόπουλος, Τσάμης, Παπαδάκης(88΄Ζαπάντης), Καταπόδης, Καλύβας(72΄Κατσάμπας Π.), Νικολόπουλος, Καρατζανίδης, Βαλτογιάννης Σ.(65΄Δημαράς).