Έγινε την Δευτέρα στο Μεσολόγγι σε αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου η συνέντευξη τύπου για τον τελικό της ΕΠΣΑ, ανάμεσα στην Κ20 του Παναιτωλικού και τον ΑΟ Χάλκειας,  που θα γίνει την Τετάρτη στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου.

Στο ξεκίνημα της συνέντευξης το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Παναγιώτης Παπαχρήστος, οποίος ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που έδωσαν το παρών. Ανέφερε ότι αναμένεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι, έδωσε συγχαρητήρια στις δυο ομάδες που έφτασαν στον τελικό και απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους , να παρακολουθήσουν τον αγώνα . Στο τέλος ευχαρίστησε την διοίκηση του σταδίου της Ναυπάκτου για την παραχώρηση του σταδίου.

οι δυο προπονητες

Στην συνέχεια μίλησε ο προπονητής του ΑΟ Χάλκειας Ανδρέας Καλαβριζιώτης, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Για την ομάδα του ανέφερε ότι θέλουνε να ζήσουνε την εμπειρία του τελικού να τον χαρούμε, σίγουρα η ομάδα έχει προβλήματα, δεν θα υπάρχει άγχος , και η καλύτερη ομάδα κατέληξε να κατακτήσει το κύπελο.

Ο προπονητής της Κ20 του Παναιτωλικού Χρήστος Ζαρκαβέλης με την σειρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία και στα δυο σωματεία, και χαρακτήρισε τον τελικό γιορτή. Όσο αφορά την ομάδα του τόνισε ότι η ομάδα του είναι νεανική , στηρίζεται σε μικρά παιδιά. Οι ποδοσφαιριστές της Κ 20  έχουν αγωνισθεί σε αγώνες <κρίσιμους>, και υπάρχει η εμπειρία για την κατάκτηση του τροπαίου.

παιχτες

Οι δυο αρχηγοί των φιναλίστ Γιώργος Αλμπάνης και Παναγιώτης Μωραΐτης ευχήθηκαν να γίνει ένα καλό παιχνίδι , να το ευχαριστηθούν όσοι έρθουν στο γήπεδο και φυσικά οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.

Στο τέλος  της συνέντευξης  μίλησε και ο  πρόεδρος του Α.Ο. Χάλκειας Αντώνης Δελημάρης ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στις δυο ομάδες που έφτασαν στον τελικό. Θεώρησε τον τελικό γιορτή του ποδοσφαίρου , και να κερδίσει ο καλύτερος και ο ποιο τυχερός. Αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, όπως το γηπεδικό, το προπονητικό κέντρο που δεν υπάρχει, και θεωρεί την φετινή πορεία του ΑΟ Χάλκειας πάρα πολύ καλή , από την στιγμή που έφτασε στον τελικό του θεσμού.