Ανώτερη και ψυχωμένη η Αναγέννηση Θέρμου κατάφερε να πάρει την νίκη μέσα  στην δυνατή έδρα του Αντιρρίου , κόντρα στον τοπικό Ατρόμητο . Με την νίκη η Αναγέννηση έφτασε τους 34 βαθμούς και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Το τρίποντο έχει μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα του Θέρμου, που αν και στο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ , κατάφερε  στην επανάληψη να κάνει  την ανατροπή , και με σκόρερ τον Μούτσα να πανηγυρίσει το τρίποντο.

Τα γκολ του αγώνα

42΄  1-0 Σουτ του Ευθυμιόπουλο έξω από την περιοχή , η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Μπαλάφα

60΄ Πέναλτι για την Αναγέννηση. Ο Γιαννοκώστας ανατρέπεται μέσα στην περιοχή του Αντιρρίου από τον Αποστολόπουλο.

61΄Εκτελεστής ο Μούτσα και 1-1.

78΄Πέναλτι για την Αναγέννηση . Μετά από μπαλιά του Γιαννοκώστα, ο Μούτσα γίνεται κάτοχος της μπάλας , και ανατρέπεται από τον Φλωρόπουλο. Ο διαιτητής καταλογίζει το πέναλτι και αποβάλει τον τερματοφύλακα του Αντιρρίου

79΄Εκτελεστής του πέναλτι ο Μούτσα και 1-2 μέσα σε αποθέωση!!!

πανηγυρια

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ασημάκης με βοηθούς τους Καλαμπόκη και Ροδάτο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος Αντιρρίου (Περικλής Παπαποστόλου)

Φλωρόπουλος, Παπαποστόλου, Αποστολόπουλος,(78΄Χασαπογιάννης), Μπίμπας, Ηλιόπουλος, Πετσίνης,  Παπακωστόπουλος,  Ζαχαρόπουλος, Ευθυμιόπουλος, Γλωσσόπουλος(70 ΄Κάκκος Β.), Ταμπάκης

Αναγέννησης Θέρμου ( Τσιάκαλος- Αγγελόπουλος-Κοντός )

Μπαλάφας, Μπαζώρας, (84΄Μαραγιάννης Β.),  Μπίστας, Γιαννοκώστας, Κουρσάρης, Ξανθόπουλος  Ε.,  Παπαευθυμίου, Τσοπανάς (75΄Καλλιακμάνης ),Καλαντζής (59΄Ξανθόπουλος  Δ.), Μούτσα, Μαραγιάννης Γ.