Με πρωινές ασκήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση (17:15) με τον Παναιτωλικό εκτός έδρας. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας και μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ακολούθησε η προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού. Το κύριο μέρος της προπόνησης περιλάμβανε τακτική με τους παίκτες να χωρίζονται σε υπο-ομάδες και να δουλεύουν σε τομείς της αμυντικής λειτουργίας, της επιθετικής ανάπτυξης και στα τελειώματα φάσεων.
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης η SKODA ΞΑΝΘΗ αναχώρησε οδικώς για το Αγρίνιο. Εκεί θα πραγματοποιήσει την αυριανή τελευταία της προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: Τσέναμο, Γκαραβέλης, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Φλίσκας, Καρυπίδης, Γούτας, Λισγάρας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Καμαρά, Κρίστοφερ, Τριάδης, Σολτάνι, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Καπετάνος, Ορφανίδης και Σκούρτης.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μπέρτος και Μπαξεβανίδης, καθώς και οι Δεμένικος, Φάρκας, Ζαραδούκας, Χατζητερζόγλου και Φασίδης

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί τους αγρότες για την διευκόλυνση που της παρείχαν, όπου αυτή συνάντησε μπλόκα κατά την μετάβασή της οδικώς στο Αγρίνιο.

http://www.skodaxanthifc.gr/