Ο Ραζβάν Λουτσέσκου διαμαρτυρήθηκε εντονότατα, αποβλήθηκε και στη συνέντευξη Τύπου εκείνος που εκπροσώπησε τους φιλοξενούμενους ήταν ο βοηθός του Ρουμάνου, Ντιέγκο Λόνγκο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αρχικά θα ήθελα να πω πως είμαστε χαρούμενοι για ό,τι έκαναν οι παίκτες μας σήμερα τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο μέχρι το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος μας. Είναι ξεκάθαρο πως στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε γιατί υπήρχε μεγάλη πίεση, η οποία άρχισε από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και συνεχίστηκε και στο δεύτερο. Όποιος ήταν στα αποδυτήρια ξέρει για τι μιλάω. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο τη δική μας απόδοση, όπως συνέβη και άλλες φορές αυτή τη χρονιά.

Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Καταφέραμε να σκοράρουμε δύο κανονικά γκολ γιατί και στο πρώτο η μπάλα ήταν μέσα στο γήπεδο. Στη συνέχεια το ματς άλλαξε τόσο με την απόφαση του πέναλτι που όλη η Ελλάδα είδε ότι δεν ήταν πέναλτι όπως και με την κίτρινη κάρτα που δόθηκε. Στο 1-2 είχαμε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Σολτάντι και στο 2-2 μία ακόμη με τον Σκούρτη. Δεν θυμάμαι ο Παναιτωλικός να έκανε φάσεις. Γι’ αυτό αξίζαμε τη νίκη σήμερα. Το παιχνίδι αυτό θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να είμαστε πιο αποφασιστικοί».