Πήρε φόρα ο Απόλλων και σαρώνει στο διάβα του κάθε αντίπαλο. Σήμερα ήταν η σειρά του ΠΑΟ Καλυβίων , τον οποίο και κέρδισε με 2-0 .

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η ομάδα του Δοκιμίου πήρε την νίκη έφτασε τους 42 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Αμφίλοχου, βρέθηκε μόνος του στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Θέση που οδηγεί στα πλει-οφ του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας του νομού μας.

Από την άλλη μεριά η ομάδα του ΠΑΟΚ, γνώρισε μια ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα, και χρειάζεται επειγόντως ανάκαμψη, αν θέλει να έχει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

 

 

Οι κυριότερες φάσεις

8΄Σέντρα του Μπελεβώνη, κεφαλιά του Γκασούκα , η μπάλα στα χέρια του Θεοδωρακόπουλου

11΄Μακρινό σουτ από τον Κορομηλά η μπάλα ελάχιστα άουτ

13΄ Δυνατό σουτ από τον Καγκαρά, με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα ο Θεοδωρακόπουλος

31΄Ο Κοτρότσος με διπλή προσπάθεια προσπαθεί να νικήσει τον Κατερινόπουλο, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ όμως δηλώνει παρών

37΄ΓΚΟΛ 1-0 Ατομική προσπάθεια από τον Ι. Τσακανίκα από δεξιά, κάνει το σουτ η μπάλα βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι του Κατερινόπουλου και καταλήγει στα δίχτυα

40΄Μακρυνό σουτ από τον Μυγδάκη, αποκρούει ο Θεοδωρακόπουλος, η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι και στην συνέχεια ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του

44΄Σουτ από τον Ν. Τσακανίκα η μπάλα άουτ

56΄Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Κορομηλά , ελάχιστα άουτ

δοκιμι 2

57΄Ευκαιρία του αγώνα για τον ΠΑΟΚ. Ατομική προσπάθεια και σέντρα του Γκασούκα από τα αριστερά , στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Μπελεβώνης, ο οποίος σε κενή εστία σουτάρει άουτ!!

63΄Από πλάγια θέση σουτ του Ζαχαράκη άουτ

67΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μυλωνά, ελάχιστα άουτ πάνω από το δοκάρι του Θεοδωρακόπουλου

73΄Φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΟΚ, ο Κοτρότσος κάνει το κοντινό σουτ αλλά οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων απομάκρυναν σε κόρνερ

75΄Μακρινό σουτ του Σπυριλιώτη άουτ

83΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Κορομηλά, κοντινή κεφαλιά Δαλαγιώργου άουτ

84΄Δοκάρι για τους γηπεδούχους , όταν από σέντρα του Κορομηλά , και κοντινό πλασέ του Κοτρότσου

85΄ΓΚΟΛ 2-0 Κοτρότσος και Κορομηλάς, άλλαξαν περίφημα την μπάλα με τελικό αποδέκτη τον Κορομηλά που από κοντά διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του

87΄Σέντρα του Μπελεβώνη από τα δεξιά, ο Ι.Τσακανίκας στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στο δοκάρι του Θεοδωρακόπουλου.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιωτόπουλος, με βοηθούς τους Κωσταρά και Κακατσίδη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (θεόδωρος Λαυράνος)

Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος, , Γαρούφης, Παναγιωτόπουλος, Κοτρώτσος, Καρτσακλής , Κορομηλάς, Γιαννακάς ( 64΄Σπυριλιώτης), Τσακανίκας Ν(90΄Κρανιάς), Ζαχαράκης(81΄Δαλαγιώργος)

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Πάνος Τούρκας): Κατερινόπουλος, Καρασάββας, Κόκκοτος, Αριστόπουλος, Νταλαπέρας, Καγκαράς, Μυλωνάς Ι (68΄Παπαδόπουλος), Μυγδάκης, Γκασούκας, Μαντζάνας(81΄Τασούλης), Μπελεβώνης Ε.