Ναι μεν πριν τον αγώνα χαρακτηρίζονταν γειτονικό ντέρμπι , όμως το ματς της Θύελλας Αγίου Ανδρέα με τον Αράκυνθο Ματαράγκας, ήταν μια εύκολη σχετικά υπόθεση για τους γηπεδούχους , καθώς επικράτησαν εύκολα με 4-1.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν της μεγάλες αδυναμίες των αντιπάλων , και με αιχμή του δόρατος τον πρώτο σκόρερ του Ομίλου Δήμο Πελεκάνο, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ , πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη .

Με την νίκη αυτή η Θύελλα έφτασε τους 42 βαθμούς, στρογγυλοκάθισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας , έχοντας δυο βαθμούς λιγότερους από τον δεύτερο  Αετό Σταμνάς .

Πανευτυχής ήταν ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Καραγιάννης μετά την μεγάλη νίκη της Θύελλας, ανακοίνωσε και πριμ 1000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές, δίνοντας κίνητρο να συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς , για να διεκδικήσουν μια θέση στην α΄ κατηγορία σε αγώνα μπαράζ.

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

Α΄ημίχρονο

10΄ΓΚΟΛ 1-0 Ο Αθ. Λάμπος  με σουτ μέσα απο την περιοχή ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους

13΄Μετά από θαυμάσια μπαλιά του Ζαπαντιώτη, ο Πελεκάνος δεν έκανε καλό κοντρόλ και ενώ βρίσκονταν μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα …….

20΄Θαυμάσια εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Πελεκάνου και Τσάμη, και σουτ του τελευταίου η μπάλα έφυγε άουτ

30΄Δυνατό σουτ του Κατσούλα η μπάλα άουτ

45΄+3΄ Ατομική προσπάθεια από τον Ταταράκη ο οποίος πέρασε όποιον βρίσκει μπροστά του αλλά το τελικό σουτ ήταν άστοχο

Β΄ημίχρονο

48΄ ΓΚΟΛ 2-0 Μετά από μπαλιά του Ζαπαντιώτη, ο Πελεκάνος με σουτ διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του

65΄ΓΚΟΛ 2-1 Σε φάση διαρκείας στα καρέ της Θύελλας, εκμεταλλεύτηκε ο Καλτσής που με κοντινό σουτ μειώνει το σκορ .

71΄Με 10 παίχτες συνέχισαν τον αγώνα η ομάδα της Ματαράγκας , μετά την αποβολή (δεύτερη κίτρινη κάρτα ) του Μακραδήμα, ο οποίος ανέκοψε αντικανονικά τον Τσάμη, και ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

72΄ΓΚΟΛ 3-1 Εκτέλεση φάουλ από τον Ζαπαντιώτη, ο Τσάμης με σουτ στην κίνηση, πετυχαίνει το τρίτο γκολ της Θύελλας

87΄ ΓΚΟΛ 4-1 Το τελικό σκορ διαμόρφωσε, ο πρώτος σκόρερ της Θύελλας Δήμος Πελεκάνος, με σουτ μετά από μπαλιά του Αθ. Λάμπου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματσούκας με βοηθούς τους Καλύβα και Λιαλιάμπη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Θύελλα Αγίου Ανδρέα (Θανάσης Πρεβέντζας)

Μόσχος Χρ., Τσιντζέλης Αλ., Σιάσος, Αναγνωστόπουλος, Μπούκαρης Χαρ., Ταταράκης(88΄Κουτσούμπας), Ζαπαντιώτης(82΄Μπούκαρης Πολ.), Χαμηλός , Λάμπος Αθ.(88΄Μόσχος Π.), Τσάμης, Πελεκάνος

Αράκυνθος Ματαράγκας ( Τάσος Σπαής)

Γκρέκας, Μπανάκας Ν.Β., Μακραδήμας, Σιβρίκας(67΄Χήρας), Καλτσής, Κατσούλας(75΄Μητσόπουλος), Μπανάκας Ν.Κ., Αλεξανδρής, Γεωργίου, Δουκάκης(88΄Τραγουλιάς ), Ευαγγελόπουλος

Γ.Τ.