Στο ντεμπούτο στον πάγκο της Φλόγας ο  προπονητής είδε κάποια λάθη από τους παίχτες του, τα οποία όπως μας ανέφερε πρέπει να μην ξαναγίνουν, ενώ επίσης έκανε λόγο ότι περιμένει ακόμα περισσότερα από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ. Επίσης θεώρησε άδικο το αποτέλεσμα με το Αντίρριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για την εικόνα που παρουσίασε η Φλόγα

Η ομάδα είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας , έγιναν οργανωμένες επιθέσεις , αλλά κάπου στην τελική προσπάθεια έγιναν λάθος πάσες, και δεν υπήρχε καθαρό μυαλό.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος από της προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μου . Βέβαια υπήρξαν και ατομικά λάθη, αλλά πιστεύω με την πάροδο του χρόνου να βελτιωθούμε.

Για της αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού

Προσπάθησα να αλλάξω τακτική μέσα στο γήπεδο . Χάθηκαν δυο βαθμοί που δεν έπρεπε να χαθούν στα τελευταία λεπτά του αγώνα . Έγινε λάθος από αυτά που δεν πρέπει να γίνονται σε υψηλό επίπεδο παιχτών και σε ομάδα με στόχους πρωταθλητισμού.

Δημιουργήθηκαν  ευκαιρίες για να πάρουμε την νίκη , αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια

Για το τέταρτο παιχνίδι δίχως νίκη

Στην παρούσα φάση είδα κάποια λάθη από τους ποδοσφαιριστές μου αλλά όπως γνωρίζεται κάθε προπονητής χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να  αφομοιώσει ο ποδοσφαιριστής την δική του τακτική. Όλα δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη. Γι αυτό και είναι πάντα δύσκολη η αποστολή ενός προπονητή όταν πηγαίνει στα μέσα της περιόδου σε μια ομάδα.

Υπήρχαν λάθη στον αγώνα που πιστεύω ότι σιγά-σιγά δεν θα ξαναγίνουν.

Γενικά ήταν άδικο που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης , απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίσθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια πριν τα πλει-οφ

Το σημαντικότερο για την ομάδα είναι ότι μερικοί ποδοσφαιριστές πρέπει να ξαναβρούν τον καλό εαυτό τους , και να είναι έτοιμοι στα πλει-οφ . Επίσης θέλω να δω και τους ποδοσφαιριστές που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής , και να δω σε ποιους πρέπει να ποντάρω για την δύσκολη συνέχεια.