Την απορία που έχουν μήνες ολόκληρους οι φίλοι του ποδοσφαίρου, εξέφρασε ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, ο οποίος τόνισε πως η συνάντηση δεν έχει καμία αξία, επισημαίνοντας παράλληλα πως είναι δυνατό να είναι ακόμη στην θέση του ο Γιώργος Μποροβήλος!

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν… διαλέγει στρατόπεδα, όταν πήρε τον λόγο στην συνάντηση της Σούπερ λίγκας  είπε το αυτονόητο με αφορμή και τις απουσίες των Μαρινάκη και Αλαφούζου!

«Κακώς είμαστε εδώ αφού δεν υπάρχει συγκεκριμένη αντζέντα για να συζητήσουμε. Ο καθένας βάζει τα δικά του θέματα», τόνισε ο ισχυρός άντρας του Αγρινιώτικου συλλόγου και πρόσθεσε: «Ο καθένας λέει τα δικά του. Για παράδειγμα ο Ατρόμητος έθεσε θέμα Κυπέλλου. Τι ήρθαμε να συζητήσουμε εδώ για το Κύπελλο; Είναι δυνατό να έχουμε ακόμη εκκρεμότητα με τον κύριο Μποροβήλο που είναι υπόδικος; Πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα».

Στο σημείο εκείνο, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης επιτέθηκε στον Φώτη Κωστούλα, λέγοντας πως είναι απαράδεκτο αυτό που λέει για τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης μιας και ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας.

Τότε ο κ. Κωστούλας είπε το αυτονόητο τονίζοντας: «Δεν έχω πρόθεση να θίξω κανένα. Αλλά για λόγους ευθιξίας και ηθικής τάξης θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί εδώ και καιρό»

http://www.gazzetta.gr/