Δεν κατάφερε να κατακτήσει κάτι θετικό από το παιχνίδι στο Μεσολόγγι η ομάδα του Απόλλωνα Δοκιμίου. Οι ποδοσφαιριστές του Θόδωρου Λαυράνου αιφνιδιάστηκαν στο ξεκίνημα του αγώνα (δέχτηκαν γκολ στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης), και στην συνέχεια ισορρόπησαν τον αγώνα , αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Εντούτοις παραμένουν στην τέταρτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα πλεί-οφ.

Όσο αφορά την  ΑΕΜ  λοιπόν βρήκε  τα ψυχικά αποθέματα να πάρει τους πόντους της νίκης , που τους δίνει τεράστια βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει  να παραμείνει δίχως κόπο στην  κατηγορία.

Τα γκολ του αγώνα

13΄1-0 Εκτέλεση κόρνερ από τον Σταθόπουλο, ο Χρ. Διαμαντόπουλος  με κεφαλιά ανοίγει το σκορ

53΄2-0 Απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Σταθόπουλο η μπάλα στα δίχτυα

Η ομάδα του Απόλλωνα  δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ στο 18΄με σουτ του Ζαχαράκη , στο 32΄επίσης με σουτ του Γιαννακά, ενώ στην επανάληψη αν και ήταν πίσω στο σκορ, εντούτοις είχε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και να απειλήσει την εστία του Καραδήμα δυο φορές με τον Καρτσακλή, και στο τέλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τζωρτζόπουλο

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  ο Τσιρώνης, με βοηθούς τους  Καλαμπόκη και Βαλλιάνο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Μεσολογγίου: (Ανδρέας Μαργέλης)

Καραδήμας, Μπαλαούρας, Βλαχογιάννης, Πασπαλιάρης, Διαμαντόπουλος Γρ., Παλιάτσας, Διαμαντόπουλος Χ., Σταθόπουλος (82΄Ναούμης), Κουντούρης (90΄Αυφαντής), Chand (46΄Αυτζής), Πέκεζ.

Απόλλων Δοκιμίου: (Θεόδωρος Λαυράνος)

Σίμος, Τσακανίκας Ι, Τζωρτζόπουλος, Γαρούφης, Παναγιωτόπουλος, Κοτρώτσος, Καρτσακλής, Κορομηλάς, Γιαννακάς(86΄Χαντζάρας) , Τσακανίκας Ν. (53΄Σπυριλιώτης), Ζαχαράκης (70΄Δαλαγιώργος).