Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Δεν έχουμε και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι και συνεχίσαμε έτσι όλο το πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ ότι κάναμε το χειρότερο ημίχρονο από την ημέρα που ήρθα. Βεβαίως η ευθύνη είναι δική μου. Έχουμε κάποια προβλήματα αλλά δε μπορώ να μείνω εκεί. Το ανασταλτικό κομμάτι ιδιαίτερα μπροστά από την άμυνά μας, εκεί ήταν τα προβλήματα, εκεί μας πήραν τα τρεξίματα οι αντίπαλοί μας και βρήκανε εύκολα χώρους. Οι παίκτες μου δε φταίνε. Την ευθύνη την έχω εγώ.

Για τα γενέθλιά του Παναιτωλικού:

Βεβαίως και δεν αξίζαμε τέτοια γενέθλια, δεν το θέλαμε, αλλά τι να το κάνουμε. Είναι ένα παιχνίδι. Βγήκε έτσι. Δυστυχώς για εμάς είναι και ατυχία. Υπάρχει και ατυχία .Χτύπησε ο Παπάζογλου, ο Κουτρομάνος, ο Παπουτσογιαννόπουλος είναι μετά από εγχείριση το παιδί, έχουμε δυο τρεις παίκτες εκεί  και δυσκολευόμαστε. Αυτά είναι τα πράγματα. Αυτό όμως επαναλαμβάνω δεν είναι δικαιολογία. Φταίμε εμείς, κυρίως εγώ. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν δεν υπάρχουν ανάλογοι παίκτες, θα πρέπει να περιορίσεις λίγο το χώρο. Με τον ενθουσιασμό που έχει ο κόσμος εδώ και την απαίτηση , βγήκαμε αρκετά μπροστά».

Σε ερώτηση  ότι η ομάδα κάπου έχει ξεμείνει από στόχους, είπε:

«Όχι, δεν είναι αυτό. Τώρα αν ψάξουμε να βρούμε δικαιολογίες. Μπήκαν τρία καινούργια άτομα στην ομάδα. Θα πρέπει κάποια στιγμή αφού τους φέραμε, να παίξουν. Δε μπορέσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα.. Έγινε μια προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο  από την πλευρά των δικών μας παικτών και των αντιπάλων αλλά δε μπορείς να κρίνεις το δεύτερο ημίχρονο. Κρίνω μόνο το πρώτο ημίχρονο όπου ήμασταν κακοί».

Για τον ΠΑΟΚ που έρχονταν με αλλαγή προπονητή:

«Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ έκανε ένα καλό παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο και εμείς ήμασταν κακοί.

Για τα 4 επόμενα παιχνίδια

Θα συνεχίσουμε. Οι παίκτες μου έκαναν πολύ καλή δουλειά ως τώρα. Έχουμε δεκαπέντε συνεχόμενα παιχνίδια όπου έδειξαν ένα επίπεδο. Από εκεί και πέρα αν συνεχίσουν να υπάρχουν τα προβλήματά μας, βεβαίως θα είναι και μεγαλύτερη η δυσκολία. Θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να επανέλθουμε και να δώσουμε κάτι περισσότερο με τις μεγάλες ομάδες. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Δε θα επιτρέψω να δω ξανά τόσα πολλά λάθη. Εκτός και αν θέλετε να σας πω τα αποτελέσματα!!!».