Ευχαριστημένος από την εικόνα που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στο πρωτάθλημα είναι ο προπονητής της Αναγέννησης Τάκης Τσιάκαλος. Μάλιστα θεωρεί ότι η καλή φετινή πορεία  οφείλεται ότι όλα στην ομάδα λειτουργούν άψογα και υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ διοίκησης, τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

Ήμασταν λίγο νευρικοί στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά με την πάροδο του χρόνου καταφέραμε να πάρουμε την νίκη , χωρίς να κινδυνέψουμε ιδιαίτερα αν και ο αντίπαλός ήταν αδιάφορος βαθμολογικά.

Η ομάδα της Αναγέννησης από σήμερα κατάφερε να <κλειδώσει> και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, και όσο αφορά  την συνέχεια όσο ποιο ψηλά μπορούμε να πάμε τόσο καλύτερα θα είναι.

Για την φετινή πορεία της Αναγέννησης:

Φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα μου. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα έχοντας στο ρόστερ  της ομάδας ποδοσφαιριστές που δεν είχαν συμμετοχές στην κατηγορία . Στα πρώτα παιχνίδια προσπάθησα να γνωρίσω τους παίχτες μου και να έχει ρυθμό η ομάδα , και για αυτό το λόγο μετά την συμπλήρωση της δέκατης αγωνιστικής ήμασταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στην συνέχεια στο ρόστερ έμειναν 12-14 ποδοσφαιριστές , αλλά υπήρχε καλό, οικογενειακό <κλίμα> στην ομάδα με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν και τα θετικά αποτελέσματα.  Αξίζει να τονίσω ότι στο δεύτερο γύρο υπάρχουν μόνο δυο ήττες, και η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι εμφανίζεται  και καλύτερα.

Για της δυο ομάδες που έχει το Θέρμο, και την βοήθεια που δίνουν οι φίλαθλοι στην Αναγέννηση

Περισσότερο κόσμο έχουν οι αγώνες που δίνει ο Απόλλων θέρμου, μια ιστορική ομάδα παρά  εμείς. Εντούτοις υπάρχει μια πολύ καλή διοίκηση που βοηθάει την ομάδα , το σωματείο είναι νοικοκυρεμένο , είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές, και εκεί βασιζόμαστε . Ήμαστε όλοι μια οικογένεια: Διοίκηση-τεχνικό τιμ –ποδοσφαιριστές και για αυτό το λόγο η πορεία μας στην κατηγορία είναι πολύ καλή.

Για την εικόνα του πρωταθλήματος της α΄ κατηγορίας και την ομάδα που  έχει περισσότερες πιθανότητες  να τερματίσει στην πρώτη θέση :

Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ποια ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη θέση μετά και τα πλει-οφ. Υπάρχουν τρείς ισοδύναμες ομάδες  στο πρωτάθλημα και αυτό γίνεται μετά από πολλά χρόνια. Έχουν της ίδιες πιθανότητες για την πρώτη θέση.

Εκείνο όμως που θέλω να τονίσω είναι ότι επιτέλους πρέπει να βρεθεί μια από αυτές της ομάδες στην Γ΄ Εθνική. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλό ποδόσφαιρο στο νομό μας από την στιγμή που δεν υπάρχει ομάδα στην Γ΄ Εθνική. Πρέπει και οι νεαροί ποδοσφαιριστές του νομού να έχουν φιλοδοξίες για το ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα τους. Καλό ποδόσφαιρο συνοδεύεται με ομάδα στην Γ΄Εθνική.