Μια ακόμη νίκη για την Αναγέννηση, ένα ακόμα τρίποντο, που βρίσκει την ομάδα απο το Θέρμο στην  έκτη θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι λοιπόν στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Θέρμου, την Κυριακή το μεσημέρι,  ήταν καλύτεροι των φιλοξενούμενων, και με κάποιους παίχτες στην διάθεση τους που έχουν μεγαλύτερη ποιότητα από αυτούς της ομάδας των Καλυβίων , πέτυχαν τον αντικειμενικό τους στόχο που ήταν η νίκη , και ελπίζουν  στα τελευταία δυο παιχνίδια να τερματίσουν  ακόμα ποιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄ κατηγορίας  του νομού μας.

Οι κυριότερες φάσεις

28΄Ο Μούτσα εκμεταλλεύεται τα λάθη της άμυνας του ΠΑΟΚ κάνει το σουτ, ο Κατερινόπουλος αποκρούει την μπάλα και στην επαναφορά και πάλι ο Μούτσα με σουτ ανοίγει το σκορ για την ομάδα της Αναγέννησης (1-0)

37΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Μούτσα, ο Κουρσάρης με κεφαλιά διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του (2-0)

45΄Σέντρα σουτ από τον Τσοπανά, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Κατερινόπουλου.

71΄Σέντρα του Κούκου από αριστερά και με γυριστό σουτ ο Μούτσα διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα(3-0).

Διαιτητής ήταν ο Μπεσίνης με βοηθούς τους Ασημάκη και Βαλλιάνο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Θέρμου (Τσιάκαλος- Αγγελόπουλος –Κοντός )

Μπαλάφας Κ, Μπαλάφας Φ., Μπίστας, Καλιακμάνης, Κουρσάρης, Τσοπανάς, Παπαευθυμίου, Κούκος(76΄Μαραγιάννης Β.), Καλαντζής(83΄Τσατσαράγκος), Μούτσα , Μαραγιάννης Γ.

ΠΑΟ Καλυβίων (Παναγιώτης Τούρκας)

Κατερινόπουλος, Καρασάββας, Τασούλης(46΄Γκασούκας), Αριστόπουλος, ΜυλωνάςΝ., Καγκαρας, Κόκκοτος, Μυλωνάς Ι(54΄Μυγδάκης)., Παπαδόπουλος, Μαντζάνας, Τριανταφύλλου.