Ήρθε στο Αγρίνιο με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Χωρίς Μάκ, Μπερμπάτοφ, Σκόνδρα, Γκολάσα,Γλύκος, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Τσίμιρο  …..

Με νέο προπονητή και παίχτες με   ελάχιστο χρόνο συμμετοχής Κοροβέσης, Χαρίσης,  Μυστακίδης.

Ο Σαββατιάτικος ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι του στο Αγρίνιο, και νίκησε κατά κράτος τον Παναιτωλικό . Ο ποιο παθιασμένος και δυνατός ΠΑΟΚ που έχουμε δει στην φετινή σεζόν, ήταν σαφώς καλύτερος του αντιπάλου του , και έδινε την αίσθηση ότι με την μπάλα που έπαιξε μπορούσε να κάνει πολλά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.!!!

Και όσα συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα του Παναιτωλικού για την μέχρι στιγμής ηρωική προσπάθεια και την συγκέντρωση πόντων που σου εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία , τόση κριτική της αρμόζει για την Σαββατιάτικη  τραγική εικόνα της.

Διότι δεν είναι μια ήττα . Είναι πως χάνεις . Με κάτω τα χέρια. Ο Παναιτωλικός έκανε τον ΠΑΟΚ να μοιάζει με σούπερ ομάδα με αυτή τη απόδοση που είχε.

Το όνειρο της πεντάδας έσβησε οριστικά για τους Αγρινιώτες, πάντως, οι οποίοι ήταν απογοητευτικοί. Ούτε μία τελική εντός εστίας δεν είχαν, με μοναδικά πραγματικά καλή ευκαιρία τους το δοκάρι του Μουνιός. Αυτός, μάλιστα, μαζί με τον Κυριακίδη ήταν και ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν. Αλλά με δυο παίχτες δεν κερδίζεις ποτέ αγώνες…

Εντυπωσιακά μπήκε από νωρίς ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κυριάρχησε κατά κράτος. Οι Θεσσαλονικείς πατούσαν πάρα πολύ καλά και έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη με τον Κυριακίδη στα πρώτα λεπτά να κάνει πολύ καλές επεμβάσεις.

Ο Αθανασιάδης έχανε απίστευτες ευκαιρίες ( τέσσερις κλασικές σε διάστημα 20 λεπτών!!), αλλά ήταν εμφανές πως Κούσας και Μάκος δεν μπορούσαν με τίποτα να τον περιορίσουν. Συνεχώς τον έχαναν και τελικά στο 22′ αυτό κόστισε, αφού ο αρχηγός του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ , και κάπου εκεί τελείωσαν, αφού δεν υπήρχε αντίδραση από πλευράς Παναιτωλικού.

Στο β΄ημίχρονο ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο, το γήπεδο γέμισε νερά , και ο αγώνας ουσιαστικά είχε τελειώσει για τον Παναιτωλικό.

Με απογοήτευση από τους φίλους της ομάδας , που είδαν τον Παναιτωλικό να μην μπορεί να κερδίσει κάτι Κοροβέσιδες, Χαρίσηδες…Μυστακίδηδες!!!!