Χωρίς τον προπονητή του Γιάννη Ματζουράκη, θα αγωνισθεί ο Παναιτωλικός της Κυριακή με την ΑΕΚ.

Χρέη προπονητή θα αναλάβει ο μέχρι τώρα βοηθός  Άκης Βάβαλης.

Αιτία η  ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες που τιμωρήθηκε ο Γιάννης Ματζουράκης, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (18/3) η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Η «καμπάνα» στον τεχνικό του Παναιτωλικού επιβλήθηκε για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με την Ξάνθη, ενώ ο έμπειρος κόουτς θα πληρώσει και πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις. Αναλυτικά:

Β) ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γ. Μπελεβώνη (εκπρόσωπο): “Βάσει των αναφερομένων στο από 10/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 10/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄αριθμ. πρωτ. 1003/2/13/10-η από 11/1/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Μπελεβώνη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιτωλικός συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων πενήντα ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. Μπελεβώνη α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναιτωλικός, Ι. Ματζουράκη (Προπονητή): “Βάσει των αναφερομένων στο από 27/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 27/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”: Για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Ματζουράκη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιτωλικός χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Ι. Ματζουράκη α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.