Στην Ναύπακτο  το Σάββατο αναμετρήθηκαν ο Ναυπακτιακός με τον Απόλλων Δοκιμίου ,και τα έδωσαν όλα για την κατάκτηση της νίκης , χωρίς ωστόσο κάποιος από τους δυο να την πανηγυρίσει . Σαφώς μεγαλύτερο κέρδος είχαν οι φιλοξενούμενοι , οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι διαθέτουν την δυναμική για να στέκονται σαν ίσοι προς ίσους απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους. Πήραν το πολύτιμο πόντο και θα διεκδικήσουν σε αγώνα μπαράζ με τον Ατρόμητο Αντιρρίου την είσοδό τους στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Σοβαρό πλήγμα για την ομάδα του Δοκιμίου είναι ο τραυματισμός του Νίκου Κοτρώτσου. Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα  στο φετινό πρωτάθλημα δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα στο 40΄της αναμέτρησης από τον Καλαβρουζιώτη με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το γήπεδο με δυνατούς πόνους.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του (που υπέστη κάταγμα στον έξω σφυρό της ποδοκνημικής στο αριστερό πόδι). Κάτι που σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής θα οδηγηθεί την Κυριακή στο χειρουργείο, και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για αρκετό διάστημα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο  Ντζάνης με βοηθούς τους  Κολοσιώνη και  Τσιλίκα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ναυπακτιακός: (Δημήτρης Θεοδοσίου):

Ανδρεόπουλος,Καζανάς, Βρουσάι(84’ Σκανιάς), Δημόπουλος, Φλέγγας, Καλαβρουζιώτης, Δημητρακόπουλος(69’ Ψυχογιός), Καμμένος(69΄Θανασιός), Πιστιόλης, Μιχαλόπουλος, Ανδριτσόπουλος.

Απόλλων Δοκιμίου: (Θεόδωρος Λαυράνος):

Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας , Τζορτζώπουλος, Γαρούφης, Παναγιωτόπουλος, Κοτρώτσος(  40΄λτ.Δαλαγιώργος), Καρτσακλής, Κορομηλάς, Γιαννακάς, Ζαχαράκης(82’ Πιτλινγκερ), Σπυριλιώτης),

Διαιτητής του αγώνα κ. Τζάνη με βοηθούς του κ.  Κολοσιώνης Τσιλίκας.