Μετά την φιλική αναμέτρηση με την Ακρόπολις ο Γιάννης Ματζουράκης αναχώρησε για την Αθήνα όπου και θα παρακολουθήσει την φιλική  αναμέτρηση στο <Γ. Καραϊσκάκης>, Ελλάδας-Ισλανδίας.

Επίσης συνάντηση με τους πρoπονητές των ομάδων της Super League θα έχει ο Μίκαελ Σκίμπε στις 30/03 προκειμένου ο ομοσπονδιακός τεχνικός να έχει ενημέρωση για την πορεία των Ελλήνων παικτών.

Η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΟ:

“Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Metropolitan» συνάντηση του κ. Σκίμπε με όλους τους προπονητές των ομάδων της Super League με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων ενόψει του νέου κύκλου υποχρεώσεων της Εθνικής στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2016.

Ταυτόχρονα με τη συνάντηση των προπονητών, σε διαφορετική αίθουσα, θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχο μίτινγκ με τους ιατρούς των ομάδων της Super League, κατόπιν επιθυμίας του ιατρικού υπεύθυνου των Εθνικών Ομάδων, Καθηγητή Γιώργου Γκοδόλια, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των ιατρικών παροχών προς τους διεθνείς παίκτες.

Μια μέρα πριν από τη συνάντηση, όλοι οι συμμετέχοντες έχουν προσκληθεί από την Ομοσπονδία να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα με την Ισλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι συναντήσεις των προπονητών και των ιατρών είναι προγραμματισμένες να αρχίσουν στις 09:00. Οι ενδιαφερόμενοι για τη λήψη εικόνας/φωτογραφιών παρακαλούνται να βρίσκονται επί τόπου εγκαίρως -λίγο πριν από την έναρξη των συναντήσεων- διότι οι συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών.