Μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η αποστολή του Τίτορμου στην πόλη Σόφια της Βουλγαρίας στις 25-27 Μαρτίου 2016. Η ομάδα αποτελούμενη από 6 αθλητές κατάφερε να επιστρέψει με 4 Μετάλλια, από ένα πρωτάθλημα με συμμετοχές από 20 χώρες, 98 αποστολές και 1150 αθλητές !!!

Μετά από δυνατές αναμετρήσεις ο Παπαχρήστος Σωτήρης (κάτοχος μισής κόκκινης ζώνης) κατάφερε να νικήσει στον τελικό της κατηγορίας του αθλητή κάτοχο μαύρης ζώνης και να πάρει την 1η θέση και το Χρυσό Μετάλλιο. Οι αθλήτριες Σαλαούνη Μαριάντα και Σιδέρη Κατερίνα μετά από πολύ καλές εμφανίσεις και με καθολική επικράτηση σε όλους τους αγώνες τους κατάφεραν να επιστρέψουν στην Ελλάδα με την 2η Θέση και το Ασημένιο Μετάλλιο και με άξια αναφοράς την πρώτη εμφάνιση της Κατερίνας ( κάτοχος μισής πράσινης ζώνης) σε επίσημους αγώνες και την αναμέτρηση της στον τελικό με αθλήτρια κόκκινης ζώνης, χάνοντας στον χρυσό πόντο.

Γιαννιωτης 2

Το τιτορμάκι της αποστολής μας, ο Βασιλείου Χριστόφορος κατάφερε να μπει στα μετάλλια και να κατακτήσει την 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα και έναν πολύ τυχερό αντίπαλο αφού κατάφερνε να αποφεύγει όλες τις επιθέσεις του Χριστόφορου !!! Τέλος, οι αθλητές μας Πετσινός Γιώργος και Σαρδέλης Κων/νος, παίζοντας στις πιο δύσκολες και πολυπληθής κατηγορίες του Πρωταθλήματος, δεν κατάφεραν να φτάσουν στα μετάλλια.

  Ο προπονητής του συλλόγου Γιαννιώτης Χρήστος συγχαίρει όλους τους αθλητές για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, την άψογη συνεργασία μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους και ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών που ακολούθησαν και πρόσφεραν την βοήθεια τους με κάθε τρόπο στην ομαλή ολοκλήρωση της αποστολής !!!