Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και την νίκη επι του Αντιρρίου έμεινε ο προπονητής της Φλόγας Βασίλης Ξανθόπουλος. Σε δηλώσεις του στο Agriniogoal, τόνισε ότι κανένα παιχνίδι δεν θεωρείται εύκολο, η Φλόγα πλέον μετά την ήττα στο Θέρμο δεν θεωρείται φαβορί, ενώ θεώρησε καθοριστικό το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ναυπακτιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με το Αντίρριο

Κανένα παιχνίδι για τα πλέι-οφ δεν θεωρείται εύκολο. Σήμερα (Τετάρτη) εκμεταλλευτήκαμε την κόπωση των παιχτών του Αντιρρίου (7 ημέρες , 3 αγώνες), για μια ομάδα που δεν έχει πολλές επιλογές. Το Αντίρριο είναι μια ομάδα αξιόλογη και φιλότιμη και μέσα στο γήπεδο καταθέτει ψυχή.

Για το πόσο καθοριστικό ήταν το γρήγορο γκολ του Νταλαπέρα:

Πιστεύω πως ναι. Πετύχαμε γρήγορο γκολ, και στην συνέχεια επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Και η ομάδα όμως έπαιξε με πολύ άγχος στο Θέρμο. Δεν δικαιολογείται για παίχτες της αξίας και της εμπειρίας , των παιχτών της Φλόγας  να υπάρχει τέτοιο άγχος.

Για την χαλαρότητα του δευτέρου ημίχρονου

Για να είμαστε ειλικρινής υπήρξε μια χαλαρότητα. Ξεκουράστηκαν και μερικοί ποδοσφαιριστές , οι οποίοι αγωνίσθηκαν με το Θέρμο. Πέρυσι στην ΑΕΜ δεν είχα επιλογές με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Το πάθημα μου έγινε μάθημα.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος

Αν κερδίζαμε στο Θέρμο θα ήμασταν φαβορί. Τώρα φαβορί είναι οι άλλες ομάδες. Ήμαστε ακόμα στην τρίτη θέση , και πρέπει να νικήσουμε την Κυριακή την Ναύπακτο, που το θεωρώ δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι για την συνέχεια. Δυστυχώς η πρώτη θέση δεν εξαρτάται πλέον από εμάς.

Η ομάδα μου πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για την Κυριακή , καθώς και για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι. Με 4 βαθμούς , σε αυτά τα δυο παιχνίδια , το ματς της χρονιάς θα είναι με το Θέρμο, την πέμπτη αγωνιστική των πλέι-οφ. Αλλά μέχρι τότε θέλουμε βαθμούς.