Ημέρα Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας είναι η προσεχής Τρίτη (12/4) και η συνεδρίαση θα γίνει ύστερα από κοινό έγγραφο αίτημα που υπέβαλε η κίνηση των 11 ΠΑΕ, που έχουν καταθέσει προτάσεις για αλλαγές στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζεται ότι αυτές οι ομάδες είναι οι Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Βέροια, Καλλονή, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς και Ξάνθη.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Η εν λόγω σύγκληση γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του Συνεταιρισμού, κατόπιν κοινού εγγράφου αιτήματος των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Βέροια, ΑΕΛ Καλλονής, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς και Skoda Ξάνθη.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναδιανομή τηλεοπτικών εσόδων.

2/ Υποβολή εισήγησης προς την ΕΠΟ αναφορικά με τη διαιτησία.

3/ Αναδιάρθρωση του συστήματος διοίκησης και λειτουργίας της Super League.

4/ Ενημέρωση επί των αποτελεσμάτων της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ανεύρεση συμβούλου εκμετάλλευσης εμπορικών – χορηγικών – διαφημιστικών δικαιωμάτων της Super League.

5/ Διάφορα».