Μία ακόμα νίκη για την Κ17 του Δικεφάλου, αυτή την φορά κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο των Νέων Επιβατών με 3-0.

Οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου έχουν διαφορά 19 βαθμών από την δεύτερη SKODA Ξάνθη, την οποία έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική και ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις του εντός έδρας κόντρα στον Ηρακλή, πριν το Final Four του Μαΐου.

Οι παίκτες των Άγγελου Ζαζόπουλου και Πάμπλο Γκαρσία μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 18′ κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ με τονΧατζηδίμπα, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Τζοβάρα και μετά από ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ. Η πίεση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Λύρατζης με πέναλτι που κέρδισε ο Γκαργκαλατζίδης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η εικόνα του αγώνα στην επανάληψη δεν άλλαξε, με τον Δικέφαλο να φτάνει στο 56′ και σε τρίτο γκολ. Αυτή την φορά ο Λύρατζης ανέλαβε χρέη δημιουργού, βρήκε με ωραία σέντρα τον Γκαργκαλατζίδη, ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το τελικό σκορ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ : Σιαμπάνης, Λύρατζης, Εφραιμίδης (60′ Τσαούσης), Βουτσάς, Πολύζος,  Μελετίδης (45′ Σαλαμούρας), Χατζηστραβός (45′ Νουκάρης), Αηδονίδης (60′ Παπαθανασίου), Τζοβάρας, Χατζηδίμπας, Γκαργκαλάτζίδης (60′ Υφαντίδης).

Πηγή: paokfc.gr