Αισιόδοξος για την πρώτη θέση εμφανίστηκε ο προπονητής του Ναυπακτιακού Δημήτρης Θεοδοσίου. Σε δηλώσεις του στο Agriniogoal.gr τονίζει ότι η ομάδα του κρατάει την τύχη στα χέρια της σε περίπτωση που εκμεταλλευτεί την έδρα της. Επίσης  θεωρεί ότι το ποιο δίκαιο αποτέλεσμα στο χθεσινό παιχνίδι με την Φλόγα ήταν η ισοπαλία, εκφράζοντας μάλιστα παράπονα από το ρέφερι για καθαρό πέναλτι που δεν έδωσε.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον αγώνα  με την Φλόγα

Έγινε ένα παιχνίδι που δεν είχε φάσεις. Φαίνονταν ότι όποια ομάδα πετύχαινε πρώτη γκολ θα κέρδιζε και τον αγώνα. Θεωρώ ότι το ποιο δύσκολο αποτέλεσμα θα  ήταν  η ισοπαλία. Θεωρούμαι ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα , γιατί δεν ήμασταν ομάδα που μπορούσε να ηττηθεί , Δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο ξεκίνησε από λάθος δικός μας και στην συνέχεια το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος .

Στα τελευταία λεπτά διαμαρτυρόμαστε για μια φάση την οποία θεωρώ καθαρή ανατροπή , άρα πέναλτι (ανατροπή Πιστιόλη μέσα στην περιοχή), το οποίο αρνήθηκε ο διαιτητής.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος

Ο πρώτος γύρος τελείωσε. Για τον Ναυπακτιακό είναι πολύ καθοριστικό το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Φλόγα , ή μάλλον καλύτερα τα δυο παιχνίδια στην έδρα μας, τα οποία πρέπει να τα νικήσουμε για να υπάρχουν ελπίδες για την πρώτη θέση

Για το που  θα κριθεί η πρώτη θέση

Νομίζω  ότι η πρώτη θέση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι ομάδες οι οποίες μπορούν αν βρεθούν στην καλή τους ημέρα να φέρουν καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι ο Ναυπακτιακός, αν εκμεταλλευτεί την έδρα του  , κρατάει την τύχη στα χέρια του. Ειδικά με νίκη επι της Φλόγας το επόμενο Σαββάτο έχουμε πολλές πιθανότητες να τερματίσουμε στην πρώτη θέση.

Για την ομάδα του Ναυπακτιακού

Το υλικό της ομάδας είναι πολύ καλό. Ο Ναυπακτιακός είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο . Θεωρώ ότι η θέση τους είναι σε ανώτερη κατηγορία. Υπάρχει όρεξη στις προπονήσεις. Χρειάζεται όμως δουλειά ώστε να αφομοιώσω στην ομάδα τον τρόπο που θέλω να αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές μου, ώστε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση, και στην συνέχεια την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Υπάρχει οργάνωση που ξεφεύγει από τα επίπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο Ναυπακτιακός υπήρξε για πολλά χρόνια σε επίπεδο Β΄ και Γ΄ Εθνικής και νομίζω εκεί είναι η θέση του.

Για της υπόλοιπες ομάδες των άλλων ομίλων (Φωκίδα, Άρτα, Πρέβεζα)

Εκτός από την Φωκίδα, που ο Αστέρας Ιτέας πήρε την πρώτη θέση στους υπόλοιπους ομίλους τώρα ξεκινήσανε τα μπαράζ. Υπάρχουν δυνατές ομάδες , όπως ο Τηλυκράτης που αν κατακτήσει την πρώτη θέση είναι πολύ καλή ομάδα. Το θετικό είναι ότι  οι δυο πρώτες θέσεις οδηγούν στην Γ΄Εθνική, και νομίζω ότι ο Ναυπακτιακός θα έχει τύχη σε περίπτωση που θα κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο του…