Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις με τις κυριότερες να ανήκουν στον ΠΑΣ.

Στο 21′ σουτ τπου Γεωργούση απέκρουσε την μπάλα ο Πατσιούρας.

Στο 26′ σέντρα του Ψαρρά, η μπάλα έφτασε στον Παπαδόπουλο που βγήκε απέναντι από τον Καλαντζή έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 41′ σουτ του Λιάππη απέκρουσε ο Καλαντζής.

Στο 44′ και πάλι ο Λιάππης μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν και το πιο ουσιαστικό, καθώς άνοιξε το παιχνίδι και μπήκαν έξι γκολ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν την ομάδα του ΠΑΣ ανοίγοντας το σκορ για το 0-1 με το άπιαστο σουτ από τον Πατίλα.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΣ, ο οποίος ισοφάρισε 1-1 στο 49΄ με το πλασέ του Ψαρρά Ν. το οποίο πέρασε δίπλα από τον Καλαντζή.

Στο 62΄ οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ, με την κεφαλιά του Λιάσου από κοντά, ενώ ένα λεπτό αργότερα και στο 65΄η ομάδα του ΠΑΣ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Παπαδόπουλο.

Ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο οι αλλαγές του Παναιτωλικού ανέβασαν την ομάδα και στο 80΄ ο Γανωτάκης βρήκε τον Γεωργούσης κι εκείνος από θέση τετ α τετ μείωσε σε 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι στο 83΄ έφτασαν στην ισοφάριση με το αυτογκολ του Σιώζου, ο οποίος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας χωρίς να καταφέρει να την διώξει.

Λίγο πριν την λήξη του αγώνα ο Αριστόπουλος με κεφαλιά άγγιξε το γκολ, έδιωξε όμως ο Μπελλά.

Διαιτησία: Γιώτης (Σπυρογιώτης-Χαρίσης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Πατσιούρας, Νούτσος, Κιτσάκης, Σιώζιος, Μπελλάς, Λιάσος (79′ Τσούνης), Λιάππης (63′ Καμπότας), Κωσταμένας (52′ Ψαρράς Ι.), Παπαδόπουλος, Ψαρράς Ν., Ρίζος (70′ Λαμπίρης).

Παναιτωλικός: Καλαντζής, Λιάβας (70′ Δημητρέλης), Μπακογιάννης, Ντόβας (46′ Γανωτάκης), Τσιγγάρας, Τσιαντής, Πατίλας, Καββαδίας, Λαγός (82′ Αριστόπουλος), Γεωργούσης, Αλ Ομπισάτ (46′ Ταράσης).

pasports.gr