Οι επίσημες   αγωνιστικές   υποχρεώσεις  για τον Παναιτωλικό   εδώ και αρκετές ημέρες   τέλειωσαν, αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι οι ποδοσφαιριστές   του συλλόγου ολοκλήρωσαν  την παρουσία τους στο προπονητικό   κέντρο  του Παναιτωλικού

Οι προπονήσεις  από σήμερα Τρίτη 3 Μαΐου  συνεχίζονται  κανονικά   με παρόντες   όλους  τους ποδοσφαιριστές  που ανήκουν  στο έμψυχο  δυναμικό  του συλλόγου.
Ο προπονητής   Γιάννης   Ματζουράκης   θα συνεχίσει   μέχρι  και τις 14 Μαΐου , όπως ανακοινώθηκε και  στους παίκτες, να προπονεί  την  ομάδα του.  Στο διάστημα αυτό  θα έρθουν   να δοκιμαστούν   στις προπονήσεις  και ορισμένοι  νεαροί  ποδοσφαιριστές που αν ικανοποιήσουν   μπορεί  να αποκτηθούν   είτε  για την επαγγελματική  του ομάδα   είτε  για την ομάδα   Κ20.

Επίσης θα γίνουν και φιλικά με ομάδες του νομού. Την Πέμπτη στο γήπεδο του Παναιτωλικού με Νέο Θέρμιο Απόλλων και την Κυριακή στο Λουτρό με την γηπεδούχο ομάδα.

Ουσιαστικές  συζητήσεις  για τον σχεδιασμό και  την διαμόρφωση  του ρόστερ  θα γίνουν  αργότερα, αφού  πρώτα υπάρχει συνάντηση του τεχνικού τιμ με την διοίκηση της ομάδας, για να παρθούν οι αποφάσεις .