Περιχαρής  ήταν ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιώργος Ραμμόπουλος, για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του και την άνοδο στην Α1 γυναικών. Σε δηλώσεις του στο Agriniogoal αναφέρθηκε ότι ήταν μια μεγάλη διάκριση για την ομάδα του Αγρινίου η άνοδος στην Α1, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της ανόδου, και τόνισε ότι με σωστό προγραμματισμό ο Παναιτωλικός θα παραμείνει στην κατηγορία των μεγάλων…

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Ήταν μια μεγάλη επιτυχία για τον Παναιτωλικό. Στόχος της ομάδας ήταν η άνοδος στην Α1 και τα καταφέραμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας βοήθησαν.

Για την ήττα από τον Άρη ;

Στον αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης, χάθηκε το παιχνίδι από δικά μας λάθη  , από την στιγμή που στα τελευταία δέκα λεπτά δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε.

Από εκεί και πέρα αναζητούσαμε δυο νίκες στα παιχνίδια της Κυριακής για να πανηγυρίσουμε την άνοδο.

Για τα επόμενα νικηφόρα παιχνίδια ;

Το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο, δώσαμε όρκο νίκης για τα δυο παιχνίδια με Δράμα και Πτολεμαΐδα.

Στον πρωινό αγώνα με την Δράμα επιστρέψαμε και πάλι στις νίκες και από εκεί και πέρα, επιζητούσαμε την νίκη- ανόδου στο καθοριστικό παιχνίδι με την Πτολεμαΐδα. Και στο τέλος πανηγυρίσαμε…..

Για την διαιτησία στο τελευταίο αγώνα με την Πτολεμαΐδα ;

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε εκτός από τη αντίπαλη ομάδα της Πτολεμαΐδας και της φιλικές σχέσεις όλων των ομάδων με  τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Η ατμόσφαιρα ήταν εχθρική καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα . Τα κορίτσια του  Παναιτωλικού όμως αν  και βρίσκονταν πίσω στο σκορ, έδωσαν την δική τους μάχη στο γήπεδο, ήταν εντυπωσιακά. Πραγματικά ήταν απίστευτο αυτό που έβλεπα από την ομάδα μου μέσα στο γήπεδο.

Αν και βρισκόμασταν πίσω με δυο γκολ, αν και δεχόμασταν κόκκινες κάρτες , εντούτοις οι κοπέλες έδωσαν το κάτι παραπάνω . Δικαίωση τόσο για μένα αλλά ακόμα περισσότερο για της Αθλήτριες, το συμβούλιο του Παναιτωλικού…..

Δυστυχώς οι διαιτητές στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν 80-20 υπέρ της Πτολεμαΐδας!!! Όποιος γνωρίζει το χάντμπολ και τους κανονισμούς , οι διαιτητές σε κάθε επαφή σφύριζαν φάουλ κατά της ομάδας μου Οι διαιτητές έκαναν τα πάντα για να μην κερδίσει ο Παναιτωλικός. Με απλά λόγια ήθελαν στην Α1 τον Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά δεν τα κατάφεραν..

Για την αντίδρασή του μετά το τέλος του αγώνα ;

Διαμαρτύρομαι στους διαιτητές για λάθη που έκαναν στο συγκεκριμένο καθοριστικό χρονικό σημείο της αναμέτρησης. Είμαι εκτός αγωνιστικού χώρου(είχα δεχτεί και εγώ κόκκινη κάρτα), και βλέποντας την φάση ήταν κάτι αυθόρμητο……

Αν υπήρχε αισιοδοξία πριν το ξεκίνημα των μπαράζ ;

Η ομάδα είχε πολύ καλή ψυχολογία. Κάναμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στην Α2 . Όσο αφορά τους αγώνες στην Κοζάνη, η ήττα της πρεμιέρας με τον Άρη μας έκανε ποιο δυνατούς και με αποφασιστικότητα, πετύχαμε τον στόχο μας

Για τον αν υπήρχε βοήθεια στην ομάδα καθ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ;

Η βοήθεια προς την ομάδα του Παναιτωλικού ήταν απίστευτη.

Βοήθεια από όλους . Από τους φιλάθλους της ομάδας, το συμβούλιο του Παναιτωλικού , με επικεφαλής τον πρόεδρο Παναγιώτη Στεργίου. Ο προγραμματισμός από την αρχή της χρονιάς ήταν πολύ καλός. Με <<μηδέν μπάτζετ>>, καταφέραμε την άνοδο στην Α1. Υπήρχαν κοπέλες που έρχονταν για προπονήσεις απο την Πάτρα . Το σημαντικότερο όλες Ελληνίδες με μεράκι για διάκριση και πρωταθλητισμό. Τα αποτελέσματα φάνηκαν μέσα στο γήπεδο.

Για την επόμενη ημέρα του Παναιτωλικού, πλέον στην Α1 κατηγορία ;

Καταρχήν πρέπει να ηρεμήσουμε από όλη αυτή την υπερ-προσπάθεια που κάναμε. Στην συνέχεια υπάρχουν στις 11 Ιουνίου φιλικά παιχνίδια, με την Εθνική γυναικών, και την Εθνική νεανίδων, οι οποίες θα έρθουν στο Αγρίνιο, για να συμμετάσχουν στην φιέστα ανόδου της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ξεκινάει ο προγραμματισμός , που πρέπει να γίνει με σωστές κινήσεις για να παραμείνει ο Παναιτωλικός στην Α1 κατηγορία. Ο όμιλος είναι αρκετά δύσκολος. Υπάρχουν  φέτος 10 ομάδες , και χρειάζονται σωστά βήματα για μια καλή πορεία στην κατηγορία.

Για το τέλος της συνέντευξης ο Γιώργος Ραμμόπουλος ευχαρίστησε τους συντελεστές της άνοδου:

Θέλω να ευχαριστήσω της αθλήτριες της ομάδας. Τον βοηθό μου Κώστα Καλλιακμάνη, τον φυσικοθεραπευτή Κώστα Καλφούντζο, τους χορηγούς της ομάδας, και πάνω από όλα το συμβούλιο του Παναιτωλικού που μας στήριξε σε αυτή την προσπάθεια και τον κόσμο του Παναιτωλικού που βρίσκονταν δίπλα μας. Στην ομάδα ήμασταν όλοι μια οικογένεια.