Τα πρώτα βήματα για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς ξεκίνησαν για τον Παναιτωλικό. Εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί παρελθόν ο Αλεξίεβιτς, ακολούθησε ο Ρουσκουσέδα, και αναμένονται στις επόμενες ημέρες και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που η απόδοσή του ήταν σε υψηλά επίπεδα ήταν και ο Λεάντρο Κάπελ.

Το συμβόλαιο του Ολλανδού λήγει τον Ιούνιο. Ο Κάπελ  έχει επιδείξει μια ισορροπία στην απόδοσή του.  Είναι σημαντικός παίκτης, και έχει κάποια καλά χαρακτηριστικά που τα χρειάζεται ο Παναιτωλικός. Οι άνθρωποι της διοίκησης εκτιμώντας την καλή παρουσία του στην ομάδα του Αγρινίου, από τον Ιανουάριο του έκαναν πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο ποδοσφαιριστής απάντησε αρνητικά και οι συζητήσεις των δυο πλευρών πλέον σταμάτησαν. Με απλά λόγια ο Κάπελ αποτελεί παρελθόν.

Ο Λεάντρο Κάπελ έκανε δυο θαυμάσιες χρονιές με την φανέλλα του Παναιτωλικού. Την περίοδο 2014-15 είχε 31 συμμετοχές και 5 γκολ με 2355 λεπτά συμμετοχής , και την χρονιά που μόλις τελείωσε 25 συμμετοχές, 4 γκολ με 1913 λεπτά συμμετοχής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγο ποδοσφαιριστής έχει πολύ καλή πρόταση από ομάδα της Τουρκίας για να συνεχίσει την καριέρα του. Ίδωμεν…

Γ.Τ.