Από αυτή λοιπόν την Κυριακή επιβάλλεται να αρχίσουν και πάλι τα θετικά αποτελέσματα για τον Ναυπακτιακό, και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Λευκάδας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι   να παιχτούν όλοι οι εναπομείναντες αγώνες (για τους αντιπάλους της Ναυπάκτου),στα γήπεδα , και να μην δούμε τίποτα <περίεργα > αποτελέσματα όπως συνήθως στην κατηγορία γίνονταν στο παρελθόν.

Καιρός λοιπόν για την ομάδα της Ναυπάκτου για προσήλωση στο στόχο, για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει. Στις δυο τελευταίες αγωνιστικές των αγώνων μπαράζ, ο Ναυπακτιακός  πρέπει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τον Τηλυκράτη και τους Κωστακιούς  για να διεκδικήσει μια θέση στην Γ΄Εθνική.

Υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα της Ναυπάκτου.  Τραυματισμοί, παίχτες που βρίσκονται στα όρια καρτών. Τα προβλήματα όμως στο ποδόσφαιρο ξεπερνιούνται σε μεγάλο βαθμό από της νίκες, και κυρίως μακριά από την έδρα σου . Μια νίκη μακριά  από το γήπεδο σου λοιπόν μπορεί να δώσει ηρεμία στην ομάδα , και να βελτιώσει την ψυχολογία της .

Αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Τηλυκράτη εμφανίστηκε και ο προπονητής του Ναυπακτιακού. Ο  Δημήτρης Θεοδοσίου ελπίζει ότι ο Ναυπακτιακός μπορεί να βρεθεί στην Γ΄ Εθνική. Σε δηλώσεις του στο Agriniogoal.gr, τόνισε χαρακτηριστικά:

Για τον αγώνα με τον Τηλυκράτη

Ο Ναυπακτιακός θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα. Η ψυχολογία μετά την νίκη επί της Ιτέας είναι καλή. Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Δεν θα αγωνισθεί ο Δημητρακόπουλος , ενώ αμφίβολος θεωρείται και ο Ανδριτσόπουλος. Αντίθετα  ο Θεοχάρης εξασφάλισε άδεια από την μονάδα του και θα δώσει το παρών. Στην Λευκάδα θα βρεθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας για λόγους ψυχολογίας.

Για τους βαθμούς που χρειάζεται

Ο Ναυπακτιακός μετά και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής χρειάζεται δυο νίκες για να βρεθεί στην Γ΄ Εθνική. Εκτός αν δεν κερδίσει η Αμβρακία Κωστακιών στην Ιτέα, τότε διαφοροποιείται η κατάσταση, ακόμα και με αρνητικό αποτέλεσμα στην  Λευκάδα, θέλουμε νίκη την τελευταία αγωνιστική.

Για την εικόνα της ομάδας στις τέσσερις  πρώτες αγωνιστικές

Στον αγώνα της πρεμιέρας ο Ναυπακτιακός ήταν πολύ καλός . Στην συνέχεια με τον Τηλυκράτη , προσπαθήσαμε μόνο στο β΄ημίχρονο. Αντίθετα δεν έμεινα ευχαριστημένος με την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στην Άρτα. Όσο αφορά την 4η αγωνιστική με την Ιτέα στο β΄ημίχρονο αγωνισθήκαμε πολύ καλά.

Από το Σάββατο στην Λευκάδα

Στο ποιο κρίσιμο αγώνα της σεζόν η αποστολή της Ναυπάκτου θα διανυχτερεύσει το Σάββατο  στο νησί του Ιονίου.  Μάλιστα το Σάββατο το απόγευμα θα γίνει και προπόνηση στην Λευκάδα. Στόχος του προπονητή αλλά και της διοίκησης του Ναυπακτιακού είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να προετοιμαστούν όσο ποιο καλύτερα γίνεται για το αγώνα με τον Τηλυκράτη.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για τον Ναυπακτιακό , με την προϋπόθεση βέβαια ότι ο σύλλογος θα αποδειχτεί ζωντανός αγωνιστικά….