Μια ανάσα από την Γ΄Εθνική έφτασε την Κυριακή ο Ναυπακτιακός, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με την Αμβρακία Κωστακιών, δημιούργησε ευκαιρίες για γκόλ, αλλά τελικά η μπάλα δεν έκανε ….το χατήρι τους για να μπει στα αντίπαλα δίχτυα.

Εμφανώς στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα είναι ο Δημήτρης Θεοδοσίου. Εντούτοις στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίχτες της ομάδας, ευχαρίστησε τον κόσμο για την συγκλονιστική παρουσία του στα τελευταία παιχνίδια, και ζήτησε συγνώμη που δεν κατάφερε να κάνει το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο προπονητής του Ναυπακτιακού Δημήτρης Θεοδοσίου:

<<Ένα πολυ μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους την πίστη τους, την θέληση τους και την απόδοση τους. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την συγκλονιστική του παρουσία και συμπαράσταση στον κόσμο της ομάδας. Αυτό που έγινε ήταν πραγματικά απίστευτο.

Δεν έμπαινε μέσα η μπάλα για κανένα λόγο. Είναι κρίμα για τα παιδιά γιατί αξίζουν για παραπάνω, κρίμα για τους ανθρώπους της διοίκησης και τις προσπάθειες που έκαναν για την ομάδα και ακόμα περισσότερο γι’αυτόν τον κόσμο.

Δεν γίνεται αυτή η ομάδα με τις προϋποθέσεις πού έχει, για την ιστορία της, την φανέλα της ,αυτόν τον κόσμο να βολοδερνει στο τοπικό.

Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο μας, που αν και το θέλαμε παρά πολύ, δεν μπορέσαμε να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και εκεί θα πρέπει να είναι>>.