Στα πλαίσια της διοργάνωσης του ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ μεταξύ  της Ομάδας του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 και ώρα 19.00 μ.μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης” στο Αγρίνιο και με αφορμή και την τελετή λήξης των τμημάτων, θα πραγματοποιηθούν μία σειρά από δράσεις το πρωί του Σαββάτου στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν από 10.00π.μ. – 13.00μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, με τη συμμετοχή των αθλητριών της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης καθώς αθλητών και αθλητριών του συλλόγου μας.

Σε ειδικό περίπτερο που έχει στηθεί στην πλατεία, θα μπορεί όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί για το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, τα τμήματα και τις ακαδημίες του συλλόγου.

 

Από τις 11.00-13.00 θα πραγματοποιηθεί επίδειξη από τις αθλήτριες της Εθνικής Ελλάδος του αθλήματος της χειροσφαίρισης και αθλήτριες του συλλόγου μας, στο τέρμα που θα τοποθετηθεί στην πλατεία για τον σκοπό αυτό.

 

Να υπενθυμίσουμε ακόμη πως την Κυριακή 19 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 10.00-12.00π.μ. θα πραγματοποιηθεί ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ μεταξύ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ στο ΔΑΚ.