Με ανακοίνωσή του το παρόν Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Καλυβίων ενημερώνει και ταυτόχρονα καλεί κάθε ενδιαφερόμενο  να  συμμετάσχει ενεργά σε ένα ανανεωμένο διοικητικό σχήμα και παράλληλα ζητείται να στηριχθεί ο σύλλογος και κατά τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Δείτε την ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Καλυβίων

Πριν ένα χρόνο ανακοινώσαμε την πρόθεσή μας να αναλάβουμε για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 τις τύχες του ΠΑΟΚ, λόγω της δεδομένης αδυναμίας συνέχισης της λειτουργίας του, ορμώμενοι αποκλειστικά και μόνο από το συναισθηματικό δέσιμο.

Ο στόχος που οριοθετήσαμε τότε ήταν: «να βγάλει τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με αξιοπρέπεια και να ανταποκριθεί στις βασικές υποχρεώσεις του (οικονομικές και άλλες) με υπευθυνότητα, συνέπεια και σεβασμό στον ίδιο το Σύλλογο».

Καλέσαμε όλους τους Καλυβιώτες να στηρίξουν την  προσπάθεια: «Μαζί θα έχουμε κοινό και ισότιμο λόγο στη λήψη αποφάσεων, για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τον ΠΑΟΚ σε αξιοπρεπές αγωνιστικό και όχι μόνο, επίπεδο».

Παρότι η ανταπόκριση των συγχωριανών μας ήταν μηδαμινή (και ταυτόχρονα απογοητευτική για όλους μας) ανταποκριθήκαμε στις υποχρεώσεις μας (οικονομικές και άλλες) και όταν έκλεισε ο χρονικός κύκλος που εξ΄ αρχής θέσαμε, ο Σύλλογος δεν έχει την παραμικρή εκκρεμότητα.

Δυστυχώς δεν ήταν το ίδιο αποδοτική και η προσπάθειά μας να διατηρηθεί η ομάδα στην Α΄ κατηγορία, παρά την προσπάθεια και την αξιοπρεπή πορεία που έκανε.

Αλλά με μόλις 2-3 αθλητές από τα Καλύβια (όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια) το μεγαλύτερο στοίχημα για το Σύλλογο δεν πρέπει να είναι η κατηγορία που αγωνίζεται, αλλά η ίδια η επιβίωσή του.

Πρόσφατα καλέσαμε όλους σε ανοικτή συζήτηση για τον οικονομικό και διοικητικό μας απολογισμό και την ανταλλαγή απόψεων – προτάσεων σχετικά με το μέλλον του. Στη συνάντηση αυτή δεν έδωσε το παρόν ΚΑΝΕΙΣ, πέραν των μελών του Δ.Σ.

Κάποιοι μάλιστα περιορίζονται σε βαθυστόχαστες αναλύσεις και κριτικές εκ του ασφαλούς στα καφενεία και το διαδίκτυο, αντί να καταθέσουν τις προτάσεις τους θεσμικά, χωρίς καμία συμμετοχή (ούτε αυτή της αγοράς ενός εισιτηρίου) και κάποιο άλλοι αναζητούν εκτός Καλυβίων «σωτήρες» με αστεία σενάρια.

Εμείς με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο Σύλλογο και στο χωριό μας, καλούμε όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά για τη βιωσιμότητα του ΠΑΟΚ, να έρθει να συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Δεσμευόμαστε ότι εάν βρεθούν πέντε άνθρωποι που θα συμμετάσχουν ισότιμα για να μοιραστεί το οικονομικό βάρος και τις ευθύνες της ομάδας, θα είμαστε εδώ, ακόμα και χωρίς τη συμμετοχή στο Δ.Σ. στηρίζοντας το έργο όσων τεθούν στη διάθεση του ΠΑΟΚ.

Αν και πάλι δεν υπάρξει ανταπόκριση, αδυνατούμε να κάνουμε οτιδήποτε περισσότερο και με τη λήξη της θητείας μας (30 Ιουνίου 2016) αποδεσμευόμαστε από κάθε άλλη υποχρέωση.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΟΚ Καλυβίων

 

http://www.kalyvia.gr/