Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε αίθουσα του Εμιλλέον η πρώτη συνέντευξη τύπου για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας έθεσε και φέτος σαν στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, και ελπίζει ο στόχος αυτός να γίνει πραγματικότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

<<Φέτος είμαστε σχεδόν έτοιμοι με τις καινούργιες μεταγραφές, απομένουν 1-2 ακόμα για την ολοκλήρωση , εν αντιθέσει με της άλλες χρονιές που …τρέχαμε μέχρι την τελευταία ώρα…..

Ανάλογα, άλλος βλέπει με καλό μάτι αυτές της κινήσεις, άλλος όχι , θα δείξει στο γήπεδο αν θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε, με τις μεταγραφές.
Υπάρχει αισιοδοξία στο πρόσωπο του Γιάννη Ματζουράκη , ο οποίος ξέρει να κοουτσάρει την ομάδα , με τον τρόπο τον καλό, το σωστό , και αυτό αφήνει σε εμάς αισιόδοξα μηνύματα ότι οι στόχοι μας είναι φέτος κάτι καλύτερο από πέρυσι>>.

Στόχος είναι η Ευρώπη επανέλαβε αρκετές φορές ο πρόεδρος του Παναιτωλικού:

<< και αυτός ο στόχος θα έρχεται όλο και ποιο κοντά.. Βέβαια δεν γνωρίζουμε τι θα κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες……Απλά για τον Παναιτωλικό ισχύει ότι όσο ποιο ψηλά τόσο ποιο καλά. Με απλά λόγια στόχος και φέτος είναι η Ευρώπη>> .

Επίσης ο κ. Κωστούλας αναφέρθηκε και για το <πέταλο> του γηπέδου λέγοντας ότι η ΠΑΕ βρίσκεται φέτος πολύ κοντά στην τοποθέτηση του σκέπαστρου και ελπίζει αυτό να γίνει μέχρι την αρχή του Φθινοπώρου.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής Γιάννης Ματζουράκης :

<<Εύχομαι μια καλή χρονιά σε όλους και ελπίζω σε μια καλύτερη χρονιά μέσα σε μια ποιοτική δουλειά . Στόχος μου είναι να παρουσιάσουμε μια σταθερή ομάδα και βήμα-βήμα να φτάσουμε στον στόχο που έθεσε ο πρόεδρος, με ότι καλύτερη προσπάθεια από την πλευρά μας, αν βέβαια μας το επιτρέψουν και οι αντίπαλοί μας.

Φέτος ο Παναιτωλικός διατηρεί έναν κορμό σταθερό και ελπίζω ότι με την δουλειά που θα γίνει στην ομάδα να πάμε πολύ καλύτερα από πέρυσι>>, ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή.