Μια ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΝ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ σχετική με το σεμινάριο προετοιμασίας των Αιτωλοακαρνάνων διαιτητών που θα πραγματοποιηθεί στην Ναύπακτο στις 2-3-4 (δύο διανυκτερεύσεις) Σεπτεμβρίου 2016.

Καλούνται όλοι οι εν ενεργεία και μη διαιτητές καθώς και οι παρατηρητές που επιθυμούν να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο, να έρθουν σε επικοινωνία με τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΝΑ κ.κ. Καψάλη και Κωνσταντίνου έως και 31 Ιουλίου προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες κρατήσεις καθώς θα είναι σε εξέλιξη η τουριστική σεζόν με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Επίσης θα μπορούν να ενημερωθούν και για το κόστος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΔ/ΕΠΣΝΑ που ανέβηκε στο site της ΕΠΣΝΑ έχει ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Δ./Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ενημερώνουμε όλους τους εν ενεργεία και μη διαιτητές και παρατηρητές οι οποίοι επιθυμούν, στο προσεχές σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 2 – 3 – 4/9/2016 στην πόλη της Ναυπάκτου, να διαμείνουν σε ξενοδοχείο της πόλης, να το δηλώσουν μέχρι και τις 31/7/2016 στους υπεύθυνους κ.κ. Καψάλη Παναγιώτη (τηλ.: 6972400521) και Κωνσταντίνου Γεώργιο (τηλ.: 6946939216).
Η πιο πάνω ημερομηνία θα τηρηθεί αυστηρά, διότι υπάρχει χρονικός περιορισμός στην δήλωση των ατόμων που θα διαμείνουν στα ξενοδοχεία.
Πέραν της πιο πάνω ημερομηνίας, δεν θα υπάρχει δυνατότητα κράτησης δωματίων από την Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Α..
Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτησή σας, συνίσταται η διαμονή σας και για τις δύο διανυκτερεύσεις.
Για τιμές επικοινωνήστε με τους πιο πάνω υπεύθυνους.

‪#‎ΒΑΣΙΛΗΣ_ΛΙΟΝΑΣ‬
( Υπεύθυνος Τύπου/Δημοσίων Σχέσεων Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)