Πριν από 1,5 χρόνο αποφάσισε να φύγει από τον Λεβαδειακό και να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό, κάτι που τελικά δεν του βγήκε, αφού στο Αγρίνιο ουδέποτε έπεισε με τις εμφανίσεις του.

Ο λόγος για τον Στέλιο Βασιλείου, ο οποίος κόπηκε από τον Γιάννη Ματζουράκη. Είχε στα χέρια του προτάσεις από την Κύπρο, αλλά ο ίδιος επέλεξε να γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.
Έτσι, τα βρήκε σε όλα με τους Βοιωτούς και βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι, στο οποίο πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Λεβαδειακού.

Όσο για τον Βασιλείου, δήλωσε: «Πριν από ενάμιση χρόνο έκανα ένα λάθος και θέλω να το διορθώσω. Έχω καταλάβει απόλυτα το τι συνέβη και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μου δίνει την δυνατότητα να έχω μια δεύτερη ευκαιρία και παράλληλα να αναπληρώσω τον χρόνο που έμεινα μακριά από την ομάδα γιατί για μένα ο Λεβαδειακός εξακολουθεί να είναι η οικογένειά μου, αισθάνομαι ότι γύρισα στο σπίτι μου.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή που με δέχτηκε στην ομάδα και θέλω να υποσχεθώ σε όλους ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης αυτής βοηθώντας τον Λεβαδειακό να πετύχει τους στόχους του και να πάρει την καλύτερη δυνατή θέση στο επόμενο πρωτάθλημα. Εκείνο που με ενδιαφέρει πλέον είναι να τεθώ, όσο γίνεται πιο γρήγορα στη διάθεση του κ. Ντόστανιτς».

ΠΗΓΗ: a-sports.gr