Έχασαν την ευκαιρία οι φίλαθλοι του Αγρινίου, και της ευρύτερης περιοχής να δουν από κοντά ένα Ευρωπαικό παιχνίδι, και συγκεκριμένα του ΠΑΣ Γιάννινα με την Αλκμάαρ.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ο αγώνας με την Αλκμάαρ θα γίνει στο γήπεδο της Λεωφόρου, ενώ παράλληλα ευχαριστεί την διοίκηση του Παναιτωλικού, για την καλή θέληση που είχε προκειμένου ο αγώνας να γίνονταν στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έχει ως εξής :

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει πως ο επαναληπτικός αγώνας της ομάδας μας με την Άλκμααρ για την 3η Φάση του Europa League θα διεξαχθεί στο Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 04/08/2016.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το πνεύμα αλληλεγγύης που επέδειξε συναινώντας στον ορισμό του γηπέδου της από την UEFA ως έδρα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στον αγώνα με την Άλκμααρ.

Τέλος, ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και προσωπικά τον κο Φώτη Κωστούλα για την θετική ανταπόκριση του στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα στο γήπεδο του Αγρινίου, στην περίπτωση που επιτρεπόταν από τη διοργανώτρια αρχή η διεξαγωγή του αγώνα εκτός Αθήνας, δηλαδή σε διαφορετική πόλη από αυτήν που είχε αρχικά ορισθεί.