αοα2

αοα3

αοα 4

Έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Αγρίνιο την Τρίτη το απόγευμα  η παρουσίαση της νέας ομάδας μπάσκετ του ΑΟ Αγρινίου. Το παρόν έδωσαν η διοίκηση της ομάδας, το τεχνικό τιμ, οι παίχτες, ο νεος χορηγός, δημοσιογράφοι, και αρκετοί φίλοι της ομάδας.

Στην αρχή τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Περικλής Γερμανός ο οποίος έθεσε σαν στόχο την εύκολη παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο μπορεί η ομάδα.

Αναφέρθηκε ότι η ονομασία της ομάδας θα είναι ΒΙΒΕΧΡΩΜ ΑΟ Αγρινίου, ευχαριστώντας τον χορηγό που θα βοηθήσει την ομάδα. Επίσης έκανε λόγο και για τον προπονητή Χρήστο Μυριούνη, του οποίου το έργο το χαρακτήρισε αξιοθαύμαστο και γι΄αυτό το λόγο ανανέωσε την συνεργασία μαζί του. Στο τέλος ευχαρίστησε τον Δήμο Αγρινίου για τα έργα που έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο.

Ο προπονητής Χρήστος Μυριούνης, δήλωσε ευχαριστημένος που θα είναι στον πάγκο της ομάδας για δεύτερη χρονιά, έθεσε στόχο την παραμονή στην κατηγορία , και αναφέρθηκε ότι από την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Στην συνέχεια έγιναν και οι ερωτήσεις προς τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας.

Για της μεταγραφές

Οι παίχτες που έφυγαν αλλά και αυτοί που ήρθαν είναι επιλογή δική μου. Επίσης υπάρχει εμπιστοσύνη από εμένα στο ρόστερ της ομάδας. Δυο παίχτες από αυτούς που αποχώρησαν πέρασαν στο Πανεπιστήμιο, και είναι αναγκαστική η αποχώρηση τους.

Επίσης αισθάνομαι χαρούμενος για τον Ναούμη που θα αγωνισθεί στην Α1 .

Όσο αφορά της μεταγραφές , ενδέχεται να γίνει ακόμη μια αλλά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την διοίκηση.

Πάντως η ομάδα είναι πλήρης και αυτό έχει μεγάλη σημασία.

Για το πρωτάθλημα

Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα φέτος θα είναι ποιο δύσκολο από πέρυσι. Η Καστοριά έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφές, σε σχέση με της υπόλοιπες ομάδες του ομίλου.

Για τα διαρκείας

Ο αριθμός απο τα διαρκείας έχει φτάσει τα 180, και ελπίζω να ξεπεράσουμε τον στόχο μας που είναι τα 400. Οι τιμές είναι 30 ευρώ στην εξέδρα και 50 ευρώ μέσα στο γήπεδο

Για την νέα κερκίδα

θα δημιουργηθεί μια καινούργια κερκίδα , απέναντι απο την υπάρχουσα εξέδρα, περίπου 160 θέσεων

Για τον νέο τρόπο παιχνιδιού

Φέτος οι πάιχτες που ήρθαν θα δώσουν μεγαλύτερη βάση στο αμυντικό κομμάτι. Στόχος της ομάδας θα είναι η πολύ καλή άμυνα, και στην συνέχεια τα υπόλοιπα . Υπάρχουν στην ομάδα 11 ισάξιοι πάιχτες , και φυσικά ποντάρω πολλά σε αυτούς.

Για την δυνατή έδρα του ΑΟΑ

Είναι κάτι το οποίο ποντάρουμε πάρα πολύ και φέτος , αλλά στόχος της ομάδας θα είναι και οι εκτός έδρας νίκες. Την έδρα δεν την φοβόμαστε αλλά ελπίζω εκτός έδρας να πάμε πολύ καλύτερα

Για τα φιλικά προετοιμασίας

Ελπίζουμε να γίνουν δυνατά φιλικά, και βρισκόμαστε στην αναζήτηση ομάδων. Θα πάμε στο τουρνουά που γίνεται στο Μεσολόγγι. Επίσης έχει κλεισθεί και φιλικό στην Κάτω Αχαία. Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα φιλικά.