Παιχνίδι με πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, ήταν ο σημερινός φιλικός αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Καλυβίων και του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Emilleon (Δοκίμι) στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Η ομάδα της Παντάνασσας επικράτησε τελικά με σκορ  3-4,  ενώ οι δύο προπονητές Θεόδωρος Βαϊνάς, και Γιώργος Αρμυράς, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτες και αγωνιστικά σχήματα, βγάζοντας πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για το  επίπεδο ετοιμότητας του έμψυχου υλικού που έχουν στη διάθεσή τους.

Η ομάδα χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά για να φτάσει σε επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο, δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Καλυβίων, Θεόδωρος Βαϊνάς ενώ τόνισε ότι, δεν έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός με παίκτες που θα την ενισχύσουν στο πρωτάθλημα.

Ζητούμενο είναι να βρούμε τους ποιοτικούς παίκτες που θα μας βοηθήσουν στη φετινή προσπάθειά μας, αλλά και να δημιουργηθεί ο βασικός ¨κορμός¨ των παικτών που θα στηριχθεί η ομάδα, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Θ. Βαϊνάς, αναφέρθηκε επίσης και στην σημαντική μεταγραφή του Χρήστου Κουτσοσπύρου, σημειώνοντας ότι, είναι ένας παίκτης με μεγάλη προσωπικότητα και ποδοσφαιρική εμπειρία και αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων, ενώ ταυτόχρονα μπορεί με την αγωνιστική του προσφορά να δώσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι και των υπόλοιπων συμπαικτών του.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Η ομάδα του Αστέρα άνοιξε το σκορ στο 10΄ λεπτό με μακρινό ψιλοκρεμαστό σουτ του Κρανιά, ενώ στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ Καλυβίων με δύο γκολ του Αυγέρη, το πρώτο ύστερα από πέναλτι (18΄) και το δεύτερο μετά απ΄ευθείας κτύπημα φάουλ (21΄), προηγήθηκε στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής Θ. Βαϊνάς, έβαλε διαφορετική ενδεκάδα για να μπορέσει να δει την ετοιμότητα των παικτών του και να δοκιμάσει αγωνιστικά σχήματα.

Η ομάδα της Παντάνασσας, μπήκε μετά την ανάπαυλα πιο ¨δυνατά¨ και με δυο γκολ του Ζαλοκώστα (46΄& 60΄), και ένα του Κουμάση (49΄) πήρε προβάδισμα στο σκορ.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 75΄ με γκολ του Κ. Ψιλογιαννόπουλου σε 3-4.

Να αναφέρουμε ακόμη ότι, ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι στο 65΄μετά από ανατροπή του Κουτσοσπύρου εντός της περιοχής, όμως ο Παπαθανασόπουλος απέκρουσε το κτύπημα του Τριανταφύλλου, πέφτοντας σωστά στην αριστερή γωνία του.

ΠΑΟΚ Καλυβίων (προπονητής Θ. Βαϊνάς)

Π. Σαμαράς, Ν. Καρασάββας, Καγκαράς, Π. Γαλάνης, Χ. Πατσαούρας, Η. Γαντζούδης, Μπλάνης, Αυγέρης, Κ. Ζαχαράκης, Τριανταφύλλου, Βελέντζας

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γ. Μιχάλης (τερματοφύλακας), Χ. Κουτσοσπύρος,  Η. Νταλαπέρας, Κουκογιάννης, Π. Χόντος, , Κ. Ψιλογιαννόπουλος, Κ. Αναστασίου, Θ. Μπελεβώνης, Κ. Στρατόπουλος, Τσελέπης, Ν. Ρεπετσάς.

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Γιώργος Αρμυράς)

Λιάπης, Κουμάσης, Τσόρακας, Σούτας, Μούτσα, Αν. Κρανιάς, Μπούρος, Ντολέγκα, Καβαλάρης, Κοντογούρης, Στ. Κρανιάς

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παπαθανασόπουλος, Χειμώνας, Ζαλοκώστας, Κουτσιάφτης, Αρμύρας.

 

 

http://kalyvia.gr/