Στο αθλητικό site spordog μίλησε ο Γιάννης Ματζουράκης, για τον Παναιτωλικό,  την πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ, και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Κύριε Μαντζουράκη, είστε ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που έκανε ο Παναιτωλικός και την προετοιμασία της ομάδας σας;

Κάναμε μία προετοιμασία που ήταν προσεγμένη από όλες τις πλευρές, τόσο από τον προγραμματισμό το δικό μας, της διοίκησης αλλά και τη συμμετοχή των παικτών. Είμαστε ευχαριστημένοι. Λειτουργήσαμε με γνώμονα να στηρίξουμε το υλικό που δουλέψαμε πέρσι και υπό αυτή την έννοια δεν έφυγαν βασικά στελέχη και πήραμε παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Έχουμε καλύτερη ομάδα, θα δούμε τι θα γίνει“.

Eίναι λίγο ζόρικο το πρόγραμμα τής ομάδας σας στις πρώτες αγωνιστικές, με την πρεμιέρα μάλιστα να γίνεται στην Τούμπα.

Πάντα αυτά τα παιχνίδια που παίζουμε στις πρώτες αγωνιστικές, είναι δύσκολα για όλους. Αλλά γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν αντιμετωπίζεις ομάδες που είναι ρολαρισμένες, που έχουν αρχίσει νωρίτερα λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Στα πρώτα πέντε ματς που παίζουμε, αντιμετωπίζουμε τρεις τέτοιες ομάδες“.

Η άποψή σας για το φετινό πρωτάθλημα και ειδικά για τους μεγάλους, ποια είναι; Μία γενική παρατήρηση για τη φετινή σεζόν, είναι πως έχει κλείσει η ψαλίδα από την κορυφή.

Οι μεγάλες ομάδες έκαναν ένα βήμα να πλησιάζουν τον Ολυμπιακό. Έχουν μεγάλες αλλαγές. Αν εξαιρέσω την ΑΕΚ βέβαια, που ναι μεν έκανε ποιοτικές μεταγραφές αλλά δεν έχει αλλαγές στην έκταση που τις συναντάμε στον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ. Και οι τρεις θα παρουσιάσουν ένα υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με πέρσι. Εδώ και πολύ καιρό ήταν πίσω από τον Ολυμπιακό σε σχεδιασμό και ποιότητα τα ρόστερ τους, αλλά φέτος έγινε ξεσηκωμός κατά κάποιον τρόπο. Η μία ομάδα παρέσυρε την άλλη και όλο το καλοκαίρι μέχρι και τελευταία στιγμή υπήρχαν προσθήκες ποδοσφαιριστών και στους τρεις“.