Στους ρυθμούς του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό κινούνται όλοι στον ΠΑΟΚ καθώς η κατάκτηση της νίκης αποτελεί τον μοναδικό και βασικό στόχο της ομάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

 

Ο Βλάνταν Ιβιτς υπολογίζει σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες καθώς και ο Γιώργος Τζαβέλλας συμμετείχε στο χθεσινό πρόγραμμα της ομάδας, επομένως προορίζεται ως βασικός στο κέντρο της άμυνας στην αυριανή αναμέτρηση. Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ έδειξε ορισμένες από τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, ωστόσο τις τελικές του αποφάσεις αναμένεται να τις λάβει σήμερα μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης.

 

Οι πιο επικρατέστεροι για την ενδεκάδα είναι μεταξύ των άλλων: Ο Γλύκος προορίζεται κάτω από τα γκολπόστ, ο Κίτσιου είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Λέο Μάτος να παίξει στα αριστερά (ο Λέοβατς είναι τιμωρημένος) σε μία θέση που την γνωρίζει άριστα καθώς επί μία σεζόν αγωνίζονταν στην Ουκρανική Ντνίπρο. Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να αγωνιστούν οι Κρέσπο και Τζαβέλας.

 

Στα χαφ επικρατέστεροι θεωρούνται οι Κάνιας, Τσίμιροτ και Σάκχοφ. Η τριάδα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες και Αθανασιάδη. Ο Σάκχοφ έχει περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα (σύμφωνα με τα δεδομένα που ίσχυαν έως χθες το βράδυ) καθώς είναι περισσότερο έτοιμος σε σύγκριση με τον Μπίσεσβαρ. Ο οποίος έχει μεν ανεβάσει ρυθμούς, όμως δεν βρίσκεται στο 100% της ετοιμότητάς του. Πιθανότατα ο Μπίσεσβαρ θα αποτελέσει μία ισχυρή εναλλακτική λύση για να βοηθήσει την ομάδα σε χρονικό σημείο του αυριανού αγώνα το οποίο θα επιλέξει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

 

Υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις για τον παίκτη που θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Υπάρχει το ενδεχόμενο για παράδειγμα, να χρησιμοποιηθεί ο Λέο Μάτος δεξιά και να παίξει ο Γιαννούλης αριστερά καθώς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Είπαμε, τις τελικές επιλογές θα τις αποφασίσει ο Ιβιτς και για το αριστερό άκρο της άμυνας και για τα χάφ. Σήμερα οι παίκτες θα προπονηθούν το απόγευμα στην Τούμπα, αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή και στην συνέχεια τα μέλη της αποστολής θα βρεθούν στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς. Ο Ιβιτς μπορεί κάλλιστα να επιλέξει και ένα σχηματισμό 4-2-3-1, που έδειξε χθες. Αυτό που ζητά ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι απόλυτη συγκέντρωση από τους παίκτες του σε όλη την διάρκεια του αγώνα και νίκη για να ξεκινήσει ο Δικέφαλος με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

 

 

http://www.metrosport.gr/