Η Πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας βρίσκει τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν δύσκολο το παιχνίδι του Σαββάτου και μάλιστα σε σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ………Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, θα πραγματοποιήσει την πρώτη επικίνδυνη έξοδο της χρονιάς, το Σάββατο,, κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μια έδρα που παραδοσιακά… δυσκολεύει το «τριφύλλι».

Τα 4 τελευταία παιχνίδια σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας κρίθηκαν ολα στο γκολ, με τον Παναθηναϊκό να περνάει δύσκολες στιγμές στην δυνατή έδρα του Παναιτωλικού, και να έχει δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Η τεχνική ηγεσία της ομάδας θεωρεί ότι  το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού-θεωρητικά πάντα-είναι βατό μετά το Αγρίνιο, καθώς θα έχει εντός έδρας Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη, εκτός την Βέροια και εντός τον Ηρακλή, μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» (10ηαγωνιστική).

Στόχος του Παναθηναϊκού, είναι να φτάσει στο ντέρμπι στο Φάληρο αήττητος, με το… ταξίδι να αρχίζει από τη δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού.!!!

Ίδωμεν ……….