Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες, ένα δοκάρι, αλλά όχι μόνο δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη αλλά γνώρισαν την ήττα από τον μαχητικό Όμηρο Νεοχωρίου που εκμεταλλεύτηκε της λιγοστές φάσεις που δημιούργησε, πέτυχε δυο γκολ και πήρε 3 πολύτιμους βαθμούς στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΑ.

Επί της ουσίας από το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και ξεκίνησαν της επιθέσεις στην εστία του Γκασούκα. Στο 5΄, και στο 6΄, ο Γιαννακάς, από καλές θέσεις άουτ στο 28΄ο Δαλαγιώργος κοντινή κεφαλιά άστοχη, στο 45΄ο Κοτρότσος μόνος απέναντι στην αντίπαλη εστία, στο 66΄, ο Ζαχαράκης, στο 79΄δοκάρι ο Δαλαγιώργος, στο 81΄ατομική προσπάθεια από τον Τσακανίκα, στο 83΄ με τον Αρκουμάνη, ήταν μερικές από της ευκαιρίες που δεν αξιοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την πρώτη εντός έδρας ήττα.

%cf%81%ce%b5%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b9

Τα γκολ του αγώνα

40΄ 0-1 Κάθετη μπαλιά του Παπανικολάου, ο Ε. Σεραφίγγος γίνεται κάτοχος της μπάλας σε θέση μέσα αριστερά στην περιοχή του Θεοδωρακόπουλου και με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ για την ομάδα του

69΄0-2 Ο Ε. Σεραφίγγος κάνει την σέντρα από τα αριστερά και ο Τσιφοπανόπουλος με πλασέ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος)

Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος (67΄Δάρλας), Δαλαγιώργος, Μανουσάκης, Κοτρότσος, Καρτσακλής, Κορομηλάς, Γιαννακάς, Ζαχαράκης (76΄Αρκουμάνης), Αθανασίου Ν.

Όμηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Ζαπάντης)

Γκασούκας, Τσιφοπανόπουλος, Μάτσιγγας (61΄Η. Καλύβας , 86΄Βρέττας), Κόσσοβας, Τσάμης, Παπανικολάου(71΄Μαχμούτ), Καλύβας Σ., Παπαδάκης, Σεραφίγγος Ι., Σεραφίγγος Ε.