Ήταν μια δίκαιη νίκη για την Αναγέννηση Θέρμου, αν και πέτυχε το γκολ της νίκης ουσιαστικά στις καθυστερήσει του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ήταν στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης εμφανώς ανώτεροι προηγήθηκαν γρήγορα στο σκορ, πίεσαν ψηλά, έτρεξαν δημιούργησαν ευκαιρίες, αν και δέχθηκαν την  ισοφάριση με την έναρξη του Β΄ημιχρόνου, εντούτοις με γκολ στο τέλος της αναμέτρησης  κατάφεραν να προσθέσουν το πρώτο τρίποντο στο βαθμολογικό τους σακούλι.

Τα γκολ του αγώνα

15΄   1-0 Γρήγορη εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Σπυριλιώτη-Καλλιακμάνη-Ευθυμίου, και ο τελευταίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ανοίγει το σκορ για την ομάδα του

48΄ 1-1 Δυνατό σουτ από τον Ψυχογιό, η μπάλα βρίσκει το δοκάρι, στην συνέχεια κοντράρει σε αμυντικούς, και καταλήγει στον Κάκκο, που από κοντινή απόσταση ισοαφαρίζει

91΄2-1 Ο Ευθυμίου ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τους Πέκεζ, και τον Ταμπάκη, κερδίζοντας πέναλτι. Ο Φώτης Μπαλάφας ευστοχεί στην εκτέλεση πέναλτι, δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Θέρμου (Παναγιώτης Τούρκας)

Μπαλάφας Κ.,Καλλιακμάνης, Μπίστας, Γιαννοκώστας(55΄Αριστόπουλος), Κουρσάρης, Ξανθόπουλος, Σπυριλιώτης, Τσοπανάς, (65΄Φ. Μπαλάφας)Ευθυμίου, Κιτούγιας (76΄Κούκος), Μαραγιάννης Γ.

Ατρόμητος Αντιρρίου(Γιώργος Μίχος)

Φλωρόπουλος, Βλάχος(83΄Νασόπουλος), Ταμπάκης, Πέκεζ, Πετσίνης, Θανασιός, Αλεξόπουλος(78΄Ζαχαρόπουλος), Πύρρης, Ψυχογιός, Κουραχάνης, Παναγιωτόπουλος(55΄Κάκκος)