Σύμφωνα με τον κόουτς του Παναιτωλικού, ο Πλατανιάς ήταν πιο καλός στο α’ μέρος, αλλά στην επανάληψη η δική του ομάδα ισορρόπησε τον αγώνα, τονίζοντας τις ευκαιρίες που είχε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Γιάννη Ματζουράκη είναι οι εξής: 

«Ηρθαμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε την ικανότητα αυτής της ομάδας. Ο Γιώργος (Παράσχος) έχει κάνει μια καλή ομάδα. Δεν μπήκαμε όπως θέλαμε στο παιχνίδι και πιστεύω ότι το α’ ημίχρονο ανήκει στον Πλατανιά, αλλά στο β’ ημίχρονο είχαμε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. Βελτιωθήκαμε κατά πολύ και σχεδόν δεν κινδυνεύσαμε. Συγχαρητήρια σε όλους, στους παίκτες μου και στην ομάδα του Πλατανιά».

Για το ότι είναι το δεύτερο συνεχόμενο 0-0 για την ομάδα του: «Αδικο για το ποδόσφαιρο. Μπορούσαν να μπουν κάποια γκολ, αλλά θα σας ρωτήσω… πότε ήταν δίκαιο το ποδόσφαιρο;».

Για το ότι στον Πλατανιά υπολόγιζαν πολύ στον Παναιτωλικό και όπως αποδείχτηκε αυτό ήταν… σωστό, αλλά και το σχόλιό του για τον Πλατανιά:«Ορισμένες φορές ο Πλατανιάς έπαιξε αρκετά βιαστικά. Μας έστειλε εύκολες μπάλες στην άμυνα. Το είχαμε ετοιμάσει αυτό το πράγμα. Εάν θα έλεγα κάτι, αυτό είναι ότι στο α’ ημίχρονο ο Πλατανιάς βρήκε λίγους χώρους ώστε ν’ αναπτυχθεί περισσότερο και μπήκε στην περιοχή μας επικίνδυνα 1-2 φορές. Στο ημίχρονο διορθώσαμε όμως τα πράγματα, μιλήσαμε με τους παίκτες και βρήκαμε πιο καλοί, μοιράζοντας καλύτερα το γήπεδο, το “σκεπάσαμε” καλύτερα. Παραπάνω κριτική δεν αντέχει το παιχνίδι, παρότι ήταν ένα παιχνίδι δυναμικό, καλό, ζωντανό, με ρυθμό».