Μόνο ντέρμπι δεν ήταν η αναμέτρηση του ΑΟ Αγρινίου με τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου.

Οι Αγρινιώτες ήταν τελικά οι νικητές (89-69), αρκετά εύκολα όπως δείχνει και το τελικό σκορ απέναντι σε μια ομάδα πολύ κατώτερη των περιστάσεων

Σε ένα παιχνίδι με πολλές δυνατές μονομαχίες αλλά και για γερά νεύρα, ο ΑΟ Αγρινίου  μπήκε καλύτερα στο παρκέ πήρε την διαφορά, και στην επανάληψη χάρη στην ευστοχία των παιχτών του μετέτρεψε το γειτονικό ντέρμπι σε υγιεινό περίπατο απέναντι στους φιλοξενούμενους που απλά παραδόθηκαν μη μπορώντας σε κανέναν σημείο του παιχνιδιού να αντιδράσουν.

 

Δεκάλεπτα: 27 – 18, 48 – 39, 60 – 52, 89 – 69

Διαιτητές: Μπούσιας – Κωνσταντινόπουλος

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Χρήστος Μυριούνης): Τασόπουλος 10(2), Μπερερής 23(2), Πατσαντζόπουλος, Τάσσος, Πουρνάρας, Μπαρούχας 13(2), Σταμούλης, Γκρέκας 8(2), Μήτσου 7, Γκόβας 14(2), Μακρής 12(1), Κουσιάντζας 2.

Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Παναγιώτης Ζωντός): Ιωάννου 5, Βουρνάς 2, Λειβαδάς, Παπαδιονυσίου 12(1), Τοπουζίδης, Μουράτογλου, Σταυρόπουλος 8, Παπαρέγκας 14(1), Γεωργιάδης 11(1), Μουρίκης 8, Βαρδακαστάνης, Ψάλτου 9.

Ανακοίνωση από την διοίκηση του ΑΟ Αγρινίου

Η Διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο, την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε και τη στήριξη στους παίκτες μας και εύχεται καλή συνέχεια στην ομάδα του Μεσολογγίου.