Σε μια διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις και σπουδαίες μάχες επί σκηνής, το Κύπελλο IBFA Hellas 2016 άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό του Αγρινίου με την περιφέρεια να δείχνει έμπρακτα ότι αγκαλιάζει το άθλημα της σωματικής διάπλασης. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις» διεξήχθη ο Ελληνικός Διαγωνισμός Κυπέλλου IBFA Hellas 2016, όπου εκτός από την επίδειξη σωματοδόμησης, στον χώρο πραγματοποιήθηκε επίδειξη πολεμικών τεχνών και διαγωνισμός χειροπάλης από τον Βαγγέλη Κόη και τον Κώστα Μιτροφάνη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σε μια διοργάνωση που αποτελούσε πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στη Ρώμη, αρκετοί αθλητές παρουσίασαν ένα εκπληκτικό θέαμα υψηλών προδιαγραφών όπου στη τελική μάχη για τον Γενικό Νικητή, οι Γιώργος Μπουγιατιώτης, Βασίλης Βραχνής και Μανώλης Μπαριτάκης ξεσήκωσαν το φίλαθλο κοινό με τον τελευταίο να επικρατεί και να κατακτά όντας σε εξαιρετική κατάσταση το Overall του αγώνα. Επίσης, πανικός επικράτησε στην αίθουσα κατά το guest posing του γίγαντα Μανώλη Σπύρου.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο αθλητής από την Ιεράπετρα, Μανώλης Μπαριτάκης είχε πάρει ξανά τον συγκεκριμένο τίτλο στο IBFA Hellas Championship 2014 που έγινε στη Νάουσα.

 

radiolasithi.gr