Με αρκετά προβλήματα αναχωρεί  το πρωί της Παρασκευής η αποστολή της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα για το Αγρίνιο, όπου το προσεχές Σάββατο 15 Οκτωβρίου (16:00) θα τεθεί αντιμέτωπη με τον τοπικό Παναιτωλικό για την 7ηαγωνιστική του πρωταθλήματος τηςSuper League.

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης (13/10), ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών, οι οποίοι θα συνθέσουν την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Από την 21μελή αποστολή απουσιάζουν οι Τάσος Βενέτης, Ματιέ Γκόμες, Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλάκαι Κώστας Γεωργακόπουλος.

Ο αρχηγός της ομάδας υποφέρει από διάταση στον αριστερό δικέφαλο εξ ου και δεν προπονήθηκε σήμερα. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσον αφορά στον Γκόμες, ο Γάλλος μπακ-χαφ ταλαιπωρείται από ισχιαλγία στη μέση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε αυτός να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον 43χρονο τεχνικό τηςΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα.

Ο Ντουαλά αναμένεται να επιστρέψει αύριο από το ταξίδι του λόγω της συμμετοχής του στο διεθνές φιλικό της Εθνικής ομάδας της Γουινέας Ισημερινού με τον Λίβανο (1-1) και με δεδομένο ότι έχασε αρκετές προπονήσεις, όπως και ότι θα είναι αρκετά καταπονημένος από το ταξίδι, κρίθηκε καλύτερη επιλογή να μείνει εκτός αποστολής.

Τέλος, όσον αφορά στον Κώστα Γεωργακόπουλο, αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς και ως εκ τούτου και ο Κερκυραίος επιθετικός τέθηκε νοκ-άουτ για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Οι ποδοσφαιριστές, τους οποίους επέλεξε ο Μιχάλης Γρηγορίου για το σαββατιάτικο ματς στο Αγρίνιο, είναι οι εξής:

Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Ντιμιτρόφσκι, Γρομητσάρης, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Ζαραδούκας, Χιντζίδης, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Ναζίμ, Αντιλέχου, Νίκιτς, Ζορμπάς, Επστάιν, Κόντος, Γεωργίου, Αρναρέλλης, Τουράμ και Παμλίδης.