Εδώ και αρκετούς μήνες, για να μην πω χρόνια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που διατείνονται πως στο Ελληνικό ποδόσφαιρο δρα μια εγκληματική οργάνωση υπό την αιγίδα και την ενορχήστρωση του Ολυμπιακού που ελέγχει τα πάντα και κάνει ‘’κουμάντο’’ στην ΕΠΟ.

Ευκαιρία λοιπόν για να παταχθεί αυτή η οργάνωση, σύμφωνα και με τον υπουργό αλλά και όσους ασπάζονται αυτή την άποψη, είναι να αλλάξει η διοίκηση της ΕΠΟ για να επέλθει εν τέλει η εξυγίανση.

Στις εκλογές τις ΕΠΟ λοιπόν, από τη μια πλευρά έχουμε την υποψηφιότητα του κυρίου Ελευθεριάδη και από την άλλη, μέχρι πρότινος, οι εκπρόσωποι της εξυγίανσης με μπροστάρη των κύριο Βίκτωρα Μητρόπουλο.
Αφού λοιπόν οι εκλογές της ΕΠΟ αναβλήθηκαν για δύο φορές, ορίστηκε χτες από τον υπουργό διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ με επικεφαλή τον κύριο Μητρόπουλο. Κάτι τέτοιο όμως σύμφωνα με την FIFA και την UEFA αποτελεί παρέμβαση του κράτους στο αυτοδιοίκητο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αν συνεχιστεί θα αποτελέσει την αιτία για το περίφημο grexit για τον Ελληνικό Αθλητισμό.

Μετά λοιπόν από αυτές τις εξελίξεις και υπό την απειλή να χρεωθούν αυτό το ολέθριο αποτέλεσμα οι κύριοι της λεγομένης αντιπολίτευσης χτες (12/10/2016) το απόγευμα ‘’αποκύρηξαν’’ τον κύριο Βίκτωρα Μητρόπουλο.

Για να σοβαρευτούμε όμως κάποια στιγμή επιτέλους, θα πρέπει να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση πως το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει περάσει αρκετά και το μόνο που του χρειάζεται είναι να αποκλειστεί από τις διεθνείς διοργανώσεις και να γίνει η τρίτη παγκοσμίως χώρα που της επιβάλλεται αυτή η ποινή από την διεθνή ποδοσφαιρική ομοσπονδία μετά τις Γουατεμάλα και μια χώρα της Άπω Ανατολής.

Σαν οπαδός της μπάλας ΑΠΑΙΤΩ κύριοι να σοβαρευτείτε άπαντες και να αναλογιστείτε τις συνέπειες των όσων κάνετε. ΑΠΑΙΤΩ να σεβαστείτε όσους περιμένουμε την Κυριακή να δούμε μπαλίτσα και την ΤριτοΤετάρτη να χαζέψουμε ευρωπαϊκή μπαλίτσα. Εκτός βέβαια κι αν δεν θέλετε να βλέπετε τις Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη και την Εθνική ομάδα σε διεθνείς διοργανώσεις. Αν αυτός είναι ο σκοπός σας πείτε το να ξέρουμε άπαντες όσοι παρακολουθούμε ποδόσφαιρο τι μας γίνεται.

Υ.Γ.: Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία…

Ο Αιρετικός