Η  αποστολή του Παναιτωλικού ήταν ίδια ακριβώς  με αυτή που είχε βγει για τον εκτός έδρας  αγώνα με τον Πλατανιά με απόντες τους  τραυματίες Κουτρομάνο και Παπάζογλου, τον ανέτοιμο Βασιλούδη και τον  Μύγα, που δεν έχει γυρίσει ακόμη μετά τη λοιμώδη μονοπυρήνωση που τον ταλαιπώρησε.

Από την άλλη μεριά η Κέρκυρα ήρθε στο Αγρίνιο με 21 ποδοσφαιριστές. Απουσίαζαν οι Τάσος Βενέτης, Ματιέ Γκόμες, Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά και Κώστας Γεωργακόπουλος.

Παλιοί γνώριμοι χθές στο Αγρίνιο. Ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τον Παναιτωλικό και τώρα αγωνίζονται στην Κέρκυρα…

Παναγιώτης Ζορμπάς αγωνίσθηκε στον Παναιτωλικό της περιόδους 2007-08, και 2008-09β. Γιάννης Ιωάννου το 2012-13, Στέφανος Σιόντης  το 2011-12 και ο Μπράνισλαβ Νίκιτς το 2008-09α….

Στατιστικά για όσκαρ… Τέσσερα γκολ σε μόλις εννέα τελικές ο απολογισμός για τον χθεσινό Παναιτωλικό!!!

Στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναιτωλικού σκόραρε. Πρόκειται για τον Φάρλει Ρόσα που όταν χρησιμοποιήθηκε στο β΄ημίχρονο από τον Γιάννη Ματζουράκη έδειξε ότι αξίζει και αυτός μια θέση στην ενδεκάδα.

 Το καλύτερο ξεκίνημα για τον Παναιτωλικό σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας. Σε 5 αγώνες συγκέντρωσε 8 βαθμούς και μάλιστα με αντιπάλους ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ…

Αυστηρά για μια ακόμη αγωνιστική τα μέτρα της Αστυνομίας έξω από το γήπεδο του Παναιτωλικού κατά την διάρκεια του αγώνα με την Κέρκυρα. Κανείς φίλαθλος δεν είχε το δικαίωμα χωρίς εισιτήριο να βρίσκεται εκτός γηπέδου… Ακόμα και όποιος-α  απολάμβανε τον απογευματινό του περίπατο!!!

Απολύτως απογοητευμένος απ’ την εικόνα της Κέρκυρας, εμφανίστηκε μετά τον αγώνα του ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο τεχνικός των Φαιάκων, υποστήριξε ότι ήταν η χειρότερη εμφάνιση επί ημερών του στο νησί και ότι η ομάδα του δεν… εμφανίστηκε καν στο γήπεδο. Ζητώντας άμεση επανασύνταξη ενόψει της συνέχειας.

Πάντως συνεχάρη τον Παναιτωλικό για την ευρεία επικράτησή του…

Τα εισιτήρια του αγώνα ήταν 2355.