Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα σε μια έδρα που  στις 18 Σεπτεμβρίου για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας  με γκολ του Ροντρίγκες και Ουάρντα , έφυγε με τους τρείς βαθμούς της νίκης  θα ζητήσει και στον αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο ο Παναιτωλικός.

Ο Γιάννης Ματζουράκης αναμένεται να δώσει ανάσες στους ποδοσφαιριστές που  αγωνίσθηκαν σε όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, κάτι που έδειξε με της επιλογές του να αφήσει εκτός τους Κούσα και Πάουλο.

Τη θέση τους στην αποστολή παίρνουν οι νεαροί Μαλής και Γιαννιώτης  αφού στο Κύπελλο πρέπει βάσει κανονισμού να έχει κάθε ομάδα και δύο νεαρούς.

Όσο για τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν, ο Περέιρα μάλλον θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, ο Καμαβουάκα σαν κεντρικός αμυντικός, ο Κουτρομάνος στην δεξιά πλεύρά της άμυνας, και ο Μαρκόβσκι στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί επίσης ο Ρότσα και ο Βασιλούδης.

Η αποστολή του Παναιτωλικού που βρίσκεται στην Αθήνα απαρτίζεται από 19 παίχτες που είναι οι εξής:: Κουτρομάνος, Μαλής, Ροντρίγκες, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι,  Τσοκάνης, Ρότσα, Λεντέσμα, Γιαννιώτης, Καμαβουάκα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.