Μίνι rotation ετοιμάζει ο Γιώργος Κορακάκης για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 40χρονος τεχνικος συμπεριέλαβε είκοσι παίκτες στην αποστολή σημάδι ότι ακόμη ψάχνει να βρει τις καλύτερες επιλογές συνδυάζοντας με το φρεσκάρισμα της ομάδας μιας και ακολουθεί το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Την αποστολή αποτελούν οι: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Νάτσος, Κατράνης, Μπαστακός,  Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Γκουγκούδης, Γροντής. Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που έμειναν εκτός (Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Ντιγκινί, Στόϊτσεφ) θα προπονηθούν πριν από τον αγώνα με τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Τη θέση του Κιβρακίδη θα πάρει ένας εκ των Κοντοέ και Γκουγκούδη. Τη θέση του Λαζαρίδη θα πάρει ο Ζησόπουλος. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να παίξει ο Λε Ταλέκ και κάτω από τα δοκάρι πολύ πιθανόν να καθίσει ο Παπαδόπουλος. Ο Κατράνης ενδέχεται να ξεκουράσει τον Μπίτολο και ο Μπρίτο τον Βασιλείου χωρίς να αποκλείονται κάποιες άλλες κινήσεις από τον Γιώργο Κορακάκη.

Ο Στόιτσεφ έχει ενοχλήσεις  στον αστράγαλο από τη φάση του πέναλτι στο Καυταντζόγλειο και κρίθηκε σκόπιμο να μη ρισκάρει για να είναι απόλυτα έτοιμος στο ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Σε κάθε περίπτωση ο Ατρόμητος θα κυνηγήσει φυσικά τη νίκη για να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση πηγαίνοντας χωρίς άγχος στους εκτός έδρας αγώνες με Πανθρακικό και Καλλιθέα.

 

http://www.peristerisports.gr/