Καλή ήταν η διαιτησία του Φωτιάδη στην χθεσινή  αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι βοηθοί όμως ήταν για κλάματα!!!

Οι επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης που δείχνουν τα λάθη των “βοηθών” αλλά και της σωστές υποδείξεις του Φωτιάδη:

«32′ Κακώς ακυρώθηκε το γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα, διότι ο Μπέριος ήρθε από πίσω μετά την απόκρουση του Κυριακίδη και δεν υπάρχει οφσάιντ.

75′ Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Τζημόπουλου για τον ΠΑΣ Γιάννινα διότι προηγήθηκε σπρώξιμο-φάουλ του Μπέριου στον Μαρκόφσκι.

76′ Λανθασμένη η υπόδειξη του οφσάιντ στον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Κόντε, που έφευγε μόνος του απέναντι από τον αντίπαλος τερματοφύλακα.

80′ Ο Παναιτωλικός ζήτησε φάουλ στο κέντρο του γηπέδου το οποίο δεν υπάρχει επομένως σωστά άφησε το παιχνίδι ο Φωτιάδης. Στη συνέχεια της φάσης ο ΠΑΣ Γιάννινα σκοράρει και το γκολ ορθά μετρά αφού ο Μαμπουλού έφυγε από κανονική θέση.

Ο Φωτιάδης δεν τα είχε πάει καλά στο «Καυτανζόγλειο» στο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό, όμως χθες (31/10) ήταν καλός σε ένα δύσκολο ματς. Το μόνο που θα μπορούσαμε να του καταλογίσουμε ήταν η φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΣ, που ενδεχομένως θα μπορούσε να πάρει πάνω του. Όμως για αυτό υπάρχουν οι βοηθοί… Για τα οφσάιντ. Εάν βαθμολογούσαμε τους κ.κ. Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Γκαβέρα (Αχαΐας) θα έπαιρναν κάτω από τη βάση και οι δύο!»